DentalSuite Pay

DentalSuite samarbejder med Verifone og Open om betalingsterminaler, så du har mulighed for at vælge mellem flere terminalløsninger til din klinik.

Både Open og Verifones terminalløsninger er fuldt integrerede i DentalSuite, så du let kan tage imod kortbetalinger på klinikken. Har I flere CVR-numre på klinikken, kan det i øjeblikket kun håndteres af Open IPP 350.


Fra Verifone

P400 er en kompakt terminal med et flot farvedisplay, der kan levere hurtige transaktioner med de nye mobile betalinger som fx Apple Pay. P400 giver den bedste betalingsoplevelse med touchskærm, superhurtige betalinger og seneste sikkerhedsstandarder. P400 kan bestille allerede nu, og kan installeres fra starten af februar 2021.

Yomani 2 er klar til at administrere mobile wallets, apps og andre programmer, så kunderne kan betale kontaktløst med smartphones eller kort.

VX820 er en hurtig, brugervenlig og elegant betalingsterminal, der har et af de største farvedisplays.

Vær opmærksom på at Yomani 2 og VX 820 terminalerne ikke længere kan integreres til MobilePay. Hvis klinikken ønsker at modtage MobilePay, skal dette aftales direkte med MobilePay.


​​​​​​​Fra OpenSolution

IPP 350 er en af de hurtigste terminaler på markedet og er en stationær betalingsterminal med stor farveskærm og ergonomiske knapper.

HUSK at en betalingsterminal kobles til én arbejdsstation, så hvis du har flere i receptionen, må du bestille et tilsvarende antal terminaler.  
​​​​​


​​​​​​​Ønsker du at vide mere om DentalSuite Pay
eller bestille din nye betalingsterminal?​​​​​​​


Gå til DentalSuite Pay infosiden