Telefoni

Plandent har i samarbejde med IP Group udviklet en løsning for telefoni integreret med DentalSuite journalsystemet - særligt for at dække danske tandlægeklinikkers behov.

DentalSuite telefoniløsning fungerer i princippet som almindelig fastnettelefoni. Forskellen er, at vi transporterer telefonsamtalerne via internetkabler, hvorimod almindelig telefoni går gennem de traditionelle telefonledninger.

Til gengæld udnytter vi en forbindelse, som giver den samme høje lydkvalitet uden genlyd bare til en lavere pris. Vi anvender desuden et lukket og sikkert net som bæremedie, hvilket øger kapaciteten og sikkerheden på linjen. Din telefoni bliver med andre ord en it-løsning, som giver et væld af nye muligheder og mange fordele.

Integreret del af DentalSuite journalsystemet
Med telefoni integreret med journalsystemet kan du bruge telefonen, helt som du plejer, og få den ekstra fordel at computeren hurtigt kan ringe op via pausetasten på tastaturet.

Det er også muligt at se, hvilken patient du taler med, da systemet ud fra telefonnummeret automatisk slår patientens data op på skærmen. Overfør informationer om nye patienter direkte til systemet. Det eneste der skal tilføjes, er et CPR-nr.

Store besparelser
Med DentalSuite telefoni reducerer du elforbruget og skåner samtidig miljøet. Du slipper også for at vedligeholde et helt telefonsystem, og investeringen i vores løsning er typisk 50% lavere end hos traditionelle udbydere, der tilbyder samme slags telefoni. Telefontaksten med DentalSuite telefoni er også billigere, og når I ringer internt til hinanden på klinikken - enten på fastnettelefon eller mobil - er det helt gratis.

Øget effektivitet
Receptionisten vil opleve en betydelig lettere hverdag, da der ikke længere bruges så meget tid på den enkelte patient. Ved opkald kan du se patientens data på skærmen, så der ikke er behov for at slå op manuelt.

Med DentalSuite telefoni har du desuden mulighed for at køre statistikrapporter for at definere spidsbelastede tider på dagen og planlægge dine ressourcer optimalt.


Hvem skal du kontakte
Er du interesseret eller vil du vide mere, så ring eller skriv til os:

Support
Mail: dssupport@plandent.dk
Telefon: 43 66 44 44Download produktblad her: