PlandentLAB - bestil din protetik hos Plandent

Stærk rådgivning og gode priser på protetik

PlandentLAB er både for dig, der sværger til digitale aftryk, og dig der benytter konventionelle aftryk.

De største fordele ved PlandentLAB ligger imidlertid ved en digital løsning. Her kan vi sammen med vores laboratoriepartner hjælpe dig, både når det gælder hardware, software og de kliniske protetiske opgaver. Det er også her, du får den største økonomiske fordel med digitale kvalitetsprodukter til meget konkurrencedygtige priser.

Vi har nemlig teamet op med et af de mest erfarne digitale laboratorier i Danmark. Her fremstiller dygtige tandteknikere alt slags fast og aftagelig protetik, og du kan med PlandentLAB få yderst fair priser på kroner, broer, implantater og skinner.

Bliv digital med Plandent og udnyt muligheden for PlandentLAB

Er du ved at tage springet over til en digital løsning, giver PlandentLAB god mening. Sammen finder vi ud af, hvilken scannerløsning, der passer bedst til klinikkens behov, og ved installation sætter vi softwaren op, så du med få klik kan bestille kvalitetsprotetik direkte fra scanneren. Plandent er klar med både klinisk og teknisk support og kan rådgive dig, når du skal scanne, så du får protetik, der passer perfekt.

Få kvalitetsprotetik til fair priser

Du kan få produceret kroner, broer, implantater samt skinner.

Vores partner har eget laboratorium i Danmark og Kina, og de benytter samme materialer på begge laboratorier, så du er sikret samme høje kvalitetsstandard, hvad enten du vælger danske eller oversøiske produkter. Laboratoriet i Kina er ISO certificeret, og vi anvender kun CE-mærkede produkter.

Download brochure

Download brochuren om PlandentLAB og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.


Digital teknik | Konventionel protetik | E.max- og zirkoniumkroner | Implantater | Blege- og bidskinner​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


Så let
er den
​​​​​​​digitale
​​​​​​​proces!

>>>

Scan og send

Kontrol af scan

Produktion

Kvalitetskontrol

Færdigbehandling

6 grunde til at vælge PlandentLAB


Vi kan hjælpe dig med at blive digital – vi sætter scanneren op, sørger for undervisning og yder både klinisk og teknisk support, til du er helt sikker på processen. Vi er med på sidelinjen hele vejen, så du kommer godt i gang.​​​​​​​

Du kan stole på kvaliteten – vi arbejder tæt sammen med et af Danmarks mest erfarne laboratorier, der producerer i Danmark og i eget laboratorium i Kina. Laboratorierne benytter kun CE-mærkede produkter, og vi stoler så meget på kvaliteten, at du får 6 års garanti på fast protetik og 2 år på aftagelig protetik.

Vi kan vores kram – dygtige teknikere sørger for, at dine kroner, broer eller skinner er præcist tilpasset og i korrekt farve. Er du ikke tilfreds, finder vi en løsning uden bøvl og besvær.

Hurtig og sikker levering – vi sender dine modelfrie bestillinger med posten indenfor 4-5 arbejdsdage, uanset om de bliver produceret i Kina eller i Danmark.

Priserne er helt i orden – vi har sørget for, at du får konkurrencedygtige priser på dine bestillinger. Især priserne på digitale kroner er banket godt i bund.

​​​​​​​Tætte relationer – du handler med Plandent, præcis som du plejer, og kan få råd og vejledning både hos os og vores laboratoriepartner.


Dine scanningsbilleder bliver tjekket af teknikerne

FAQ

#1 Hvordan starter jeg, hvis jeg gerne vil overgå til digitale aftryk?

Vi tilbyder rådgivning om hvilken scanner, der passer bedst til jeres behov. Ved installation kan vi sætte softwaren op, så I med få klik kan bestille kvalitetsprotetik direkte fra scanneren. Plandent er klar med både klinisk og teknisk support, mens vores partner kan rådgive dig, når du skal scanne, så du får den helt perfekte protetik.

#2 Er PlandentLAB danskproduceret protetik?

Vores laboratoriepartner har både produktion i Danmark og i Kina. Kvaliteten og materialerne er det samme, på den måde sikrer vi samme høje og ensartede standard, uanset hvor det bliver produceret.

#3 Hvor lang er leveringstiden?

Ved digital produktion er der 4-5 arbejdsdages leveringstid fra vi godkender scan, til vi sender det færdige protetik.

#4 Hvad adskiller jeres partnerlab fra andre laboratorier?

Vores partnerlab har erfarne og kompetente tandteknikere, som er stærke indenfor digitalt aftryk. Vi tilbyder markedets hurtigste leveringstid, og du kan regne med ensartet og høj kvalitetsstandard, uanset hvor det bliver produceret.

Du får også markedets skarpeste priser på digitalt fremstilleder kroner: 600,- for en Zirkonium krone produceret i Kina. Laboratoriet i Kina er ejet af vores samarbejdspartner og udstyr og materiale bliver nøje udvalgt og valideret, ligesom protetikken bliver kvalitetskontrolleret, i Danmark.

#5 Tager I imod aftryk fra alle digitale scannere?

Ja, vi tager imod alle aftryk uanset scanner.

Har I brug for tekniksedler, kan de downloades herunder.

#6 Hvordan validerer I kvaliteten på protetikken?

Når protetikken er færdigproduceret, tjekker vi højde, kontaktflader, morfologi, farve og pasform omkring præparationsgrænsen for at sikre, at den producerede protetik lever op til kravene.

Teknikseddel til fast protetik - DK

Teknikseddel til aftagelig protetik - DK

Teknikseddel til oversøisk

Download brochure her

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at prøve PlandentLAB, kan du blive ringet op.

Du er også velkommen til at ringe til Plandent Udstyr på 43 66 44 44
​​​​​​​eller skrive til plandentlab@plandent.dk.