Forslag til indretning af tandklinik, klinik, reception, venteværelse eller klinikrum

Må vi komme med et indretningsforslag?

Det er ikke vanskeligt at komme i gang med at vurdere mulighederne for en renovering eller ombygning af klinikken. Det eneste du skal gøre er at kontakte os. Så hjælper vi dig med at se mulighederne og udarbejder et beslutningsgrundlag til dig. Og det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Det hele starter med et detaljeret forslag til indretning, som vi udarbejder på baggrund af dine ønsker og drømme. Vi udvikler det forslag, som er mest optimalt for netop din tandklinik, hvad enten det er behandlingsrum, steril, reception, venteværelse - eller en helt ny klinik.

Vi udarbejder oversigtsplaner, plantegninger og opstalter af indretningen. For at give dig det bedst mulige indtryk af projektet, får du også tegninger i 3D - tættere på virkeligheden kommer man ikke.

Derefter sætter vi økonomi på mulighederne, så du får et klart beslutningsgrundlag at forholde dig til. Vi finder de løsninger, der passer dine præferencer, smag og økonomi. Vælger du at realisere projektet, så hjælper vi dig selvfølgelig hele vejen!

Interesseret?
Er du interesseret eller vil du vide mere, så ring eller send en e-mail til:

Plandent

Aarhus
Peter Jacobsen, tlf: 60 43 88 61 eller mail peter.jacobsen@plandent.dk

Vallensbæk
Kim Engelke, tlf: 40 43 47 47 eller mail kim.engelke@plandent.dk