Den sidste finish gør forskellen

Rent udstyrsmæssigt er klinikejer Laila Seidelins øjne rettet mod ny teknologi, der kan bidrage til driften. I efteråret 2012 købte hun en E4D, som nu bliver brugt hver dag i behandlingen.


E4D giver god økonomi
E4D har skabt en del mere arbejde for Sanadent, selvom klinikken kun har markedsført sig lokalt og hjemmesiden. Laila forklarer, at de nu får patienter på anbefalinger fra tidligere patienter, og at de kommer langvejs fra for at få lavet en krone. "Det har bestemt været en økonomisk gevinst, for vi kan lave kronerne billigere, og samtidig laver vi flere på kortere tid"

Og Sanadent har travlt med kronebehandlingerne - hver dag er cad-cam'en i brug. "Vi laver kronebehandlinger hver eneste dag. På de mest bookede dage har vi lavet hele fire kroner", fortæller Sabina. "Men vi har også en ekstra arbejdsstation, så vi godt kan skanne og designe samtidig. Det gør arbejdsgangen mere effektiv."

Kroner med flot finish
Alle på klinikken er glade for selv at have indflydelse på det færdige produkt. Det er godt at have muligheden for selv at bemale kronen og give den den sidste finish med dybde og eventuelt lidt mørkere fissurer, så resultatet bliver helt perfekt. Sabina giver et konkret eksempel på dette: "Vi satte en krone på for nylig, og da patienten kiggede i spejlet bagefter, var hun helt i tvivl om, hvilken tand det var, fordi hun synes, at den tand ved siden af lignede mere en krone. Det var så en af hendes egne naturlige tænder!"

Patienterne er meget tilfredse
Laila og Sabina er enige om, at der ligger en stor fordel i, at man ikke behøver at sende folk hjem, når de kommer og har et problem, de gerne vil have løst med det samme. De synes, at det er dejligt at kunne tilbyde patienterne hurtig hjælp.

Deres oplevelse er, at alle patienter synes, at det er fuldstændig fantastisk, at det kan lade sig gøre at få en krone samme dag. "De tror ikke rigtigt på det, før de har fået kronen på, og så bliver de overraskede og glade. Især dem, der skal have lavet en fortandskrone og ikke har lyst til at gå rundt med et provisorium i fjorten dage, bliver lykkelige. Der er faktisk nogle, hvor vi kan se, at tårerne lige maser sig på", slutter Sabina med et smil.


Hvem skal du kontakte
Er du interesseret i at vide mere om E4D Dentist, er du velkommen til at kontakte:

Plandent
Carsten Rathlou, tlf: 27 64 08 94 eller på mail carsten.rathlou@plandent.dk
​​​​​​​