E4D gør det sjovere at være tandlæge

Tandlæge Peter Fabian Eriksen i Helsingør købte for snart to år siden CAD CAM-systemet (E4D Dentist), og nu bliver kroner, indlæg og facader fremstillet imponerende hurtigt, og i en kvalitet der er væsentligt bedre end hidtil. Begejstringen har bredt sig til personalet, der er stolte af at være med i hele processen.


Imponeret over mulighederne
Peter er stadig dybt imponeret over, hvad man kan med E4D, og han har endnu ikke fundet begrænsninger. Med stor nysgerrighed kaster Peter sig ud i forskellige behandlinger og fremstiller med succes både restaureringer med præparationsgrænser, der ligger endog meget subgingivalt, kroner på hemisektionerede tænder, facader og enkelttandsimplantater.

Klinikken har i mange år lavet tandbevarende behandlinger som onlays, og denne behandling ønskes frem for fuldkroner, fordi det er en smukkere og mere holdbar løsning. Nogle gange kan det blive nødvendigt at gå meget subgingivalt for at undgå en ekstraktion, og det har hver gang været muligt med E4D systemet. Det er endnu kun broer, der stadig skal sendes til laboratoriet.

Flere kroner end forventet
Efter rådgivning valgte Peter at finansiere sin investering gennem leasing over tre år. En økonomisk beregning viste, at den månedlige ydelse ville tjene sig ind ved 4-5 kroner om ugen. Men efter at E4D er kommet til klinikken, er antallet af faste restaureringer steget kraftigt, så investeringen tjener sig langt hurtigere ind end forventet og kan i den grad betale sig.

Præcisionen er langt bedre end tidligere
"Præcisionen er så god, at overgangen mellem tand og restaurering end ikke kan mærkes med en sonde. Og i og med at man selv designer og indfarver restaureringen, er både form og farver også blevet meget bedre", udtaler Peter og fortsætter: "E4D systemet er både let og logisk, så det tog ikke lang tid at lære det at kende."

Stort nyt ansvar giver stolte assistenter
Efter E4D har gjort sit indtog på klinikken, har klinikassistenterne fået nye ansvarsområder. De står nu for både skanningen, designfasen og påmalingen, og det er med tydelig stolthed, at de er blevet en uundværlig del af behandlingerne. Arbejdsklimaet er blevet mere positivt, og patienterne mærker arbejdsglæden, som møder dem fra hele personalet.

E4D - når det skal være sjovt at være tandlæge
At få E4D ind på klinikken har været en stor gevinst for hele klinikken i Helsingør. Peter er gået forrest i hele processen og er rigtig godt tilfreds med sin investering: "Det er fantastisk at mærke gejsten og entusiasmen fra hele teamet, og for mig er det en fornøjelse at aflevere restaureringer med en præcision og et udseende, som jeg ikke har kendt tidligere. Jeg kan på det varmeste anbefale E4D Dentist til mine kolleger - for det skal jo være sjovt at være tandlæge..."


Hvem skal du kontakte
Er du interesseret i at vide mere om E4D Dentist, er du velkommen til at kontakte:

Plandent
Carsten Rathlou, tlf: 27 64 08 94 eller på mail carsten.rathlou@plandent.dk
​​​​​​​