Kroner og indlæg på samme dag

Det Gule Pakhus i Svendborg var en af de første klinikker, der i sommeren 2010 investerede iE4D Dentist. Med skanner og fræser på klinikken fremstiller klinikken nu selv kroner, facader og indlæg i stor stil til begejstring for både ansatte og patienter.


E4D er lettere at arbejde med
Før investeringen i skanneren havde klinikejer Michael Nørgaard brugt flere år på at sondere markedet. Men efter en demonstration af E4D Dentist var han ikke i tvivl - softwaren var mere tilgængelig og brugervenligheden var bedre og lettere end de andre systemer.

Professionel træning - så er man godt klædt på
Med to dages intensiv træning i Dallas følte klinikken sig helt klar til selv at fremstille de færdige restaureringer på klinikken. To tandlæger og to klinikassistenter deltog i træningen. Klinikkens arbejdsgang skulle ændres, når alle var retur på klinikken, så personalet fik den bedst mulige træning, der har givet en enorm opbakning af projektet i Svendborg.

Assistenterne tager sig af det meste
Med E4D på klinikken er der indført helt nye arbejdsruiner. Klinikassistenterne er med i hele processen - de skanner, designer, maler og cementerer. Tandlægerne præparerer og godkender naturligvis designet før fræsning. Efter cementeres tages et kontrol røntgenbillede for at tjekke at alt ser fint ud.

Overraskede flotte resultater
Betænkeligheder omkring æstetikken af de endelige restaureringer viste sig hurtigt være ubegrundede. Ved bemaling er det muligt at lave både kroner, indlæg og facader, der er mindst lige så flotte som de laboratoriefremstillede.

Der er god økonomi i E4D
Det Gule Pakhus laver 3-6 kroner om dagen, derfor er der ingen tvivl om at lønsomheden også var et vigtigt parameter i investeringen af E4D. Klinikken er nu helt uafhængig af priser fra laboratorier og har nu langt større kontrol over produktionsomkostningerne. Det gør dem langt bedre stillet i en konkurrencesituation.

Hvad siger patienterne
I Svendborgs lokalavis har der været en artikel omkring klinikkens nye tilbud, og det har givet en større tilstrømning af akutte sager. Den hurtige service og flotte resultater har fået patienterne til i endnu større grad at anbefale klinikken til venner og bekendte. Så det Gule Pakhus har ikke kunne undgå at mærke den positive effekt af investeringen i lokalsamfundet.

Anbefaler klart E4D Dentist
Tandlægerne på klinikken har bestemt ikke fortrudt investeringen i E4D. Når både personale og patienter er glade, så det kan ikke være meget bedre. "Vi har taget en beslutning om, at vi vil have topkvalitet i vores arbejde. Behandlingerne skal være mere tandbevarende og skal give æstetisk flotte resultater. Og så er det helt klart sjovere at være tandlæge med E4D Dentist" udtaler tandlæge Minh Ngo.


Hvem skal du kontakte
Er du interesseret i at høre mere om digitale aftryk og CAD/CAM, så er du velkommen til at kontakte:

Plandent
Carsten Rathlou, tlf: 27 64 08 94 eller på mail carsten.rathlou@plandent.dk
​​​​​​​