Smukke Salt Lake City, Rocky Mountains

Salt Lake City er hovedstaden i Utah, USA.

Den befinder sig i en dal i Rocky Mountains (mellem 1319 og 1584 meter). Nordvest for byen ligger Great Salt Lake, som byen jo er opkaldt efter.

Book dine egne ture, hvor du bl.a. kan nyde Utahs smukke natur og paradislignende landskaber i form af skønne nationalparker.


Plandent anbefaler

Great Salt Lake

Du kan ikke rejse til Utah uden at besøge Great Salt Lake. Gå ikke glip af chancen for at udforske kysterne en af Utahs mest fascinerende naturattraktioner.

Læs mere her

Red Butte Garden

Besøg Salt Lake Citys fremtrædende botaniske have og arboret. Med 100 hektar naturlige og tematiske haver, vandfald og damme, vandrestier og næsten fem miles af vandrestier, er Red Butte den største botaniske have i Intermountain West.

Læs mere her​​​​​​​

Bryce Canyon​​​​​​​

Trods sin relativt afsides beliggenhed en af de mest populære nationalparker i USA. Bryce Canyon i det sydlige Utah er et sælsomt og unikt landskab, som bør være med på listen over nationalparker, du skal besøge.

Læs mere her

Byrundtur med guide

Følg vores guide på et spændende eventyr rundt i Salt Lake City, hvor du bl.a. kommer til at set Temple Square, mormonernes mekka.

Oplev også

Las Vegas, USAs måske mest særprægede by

Gå på opdagelse i ”Syndens by” med den glitrende strækning The Strip, se et af de overdådige shows, slip spillefuglen løs i et kasino, tilfredsstil dit shoppe-gen i et utal af butikker eller tag en helikoptertur over Grand Canyon.

Storslået natur og imponerende bygningsværk

Nyd det betagende bjerglandskab på en guidet tur til den største og mest imponerende dæmning på den vestlige halvkugle, Hoover Dam.

Tilmeld dig hos Bonnie Møller på bonnie.moeller@plandent.dk eller 43 66 44 14.

Tilmeldingsfristen er 28. februar 2020.