Secure Connect

Brug Secure Connect - Alle recepter skal udstedes elektronisk via FMK pr. 1. januar 2019.

Pr. 1. januar 2019 skal alle recepter udstedes elektronisk. Du kan fortsat anvende FMK-online, men det kræver enten nøglekort eller nøglefil at logge ind og det udstedte bliver ikke journalført i DentalSuite.

Som DentalSuite bruger kan du med fordel bruge produktet Secure Connect, som er en direkte og sikker adgang til Sundhedsdatanettet - uden brug af nøglekort / nøglefil.

Når først Secure Connect er installeret kan du hurtigt få adgang til dine patienters medicinske historik og udstede recepter. Adgangen til FMK kræver blot et enkelt klik i DentalSuite og indtastning af en adgangskode om morgenen, når du møder ind - lettere bliver det ikke!

For at leve op til de høje sikkerhedskrav for at komme på Sundhedsdatanettet skal Plandent Secure Connect installeres på din klinik, og der skal foretages ændringer i IT opsætningen på såvel klinikken som på hjemmearbejdspladsen.

Forarbejdet til installationen er tidskrævende, og med en del klinikker, der gerne vil have Plandent Secure Connect, kan ventetiden på installationen blive lang. Vi installerer efter først-til-mølle-princippet.

Kom først i køen og bestil Plandent Secure Connect allerede nu.  

Pris: 15.695,-

Inkluderer etablering, installation, router og oprettelse af hjemmearbejdsplads. Prisen gælder for en standardinstallation med op til 5 arbejdspladser. Ekstra arbejdspladser koster 575,- pr. stk. Ved mere end 15 arbejdspladser eller særlig installation udarbejdes et særskilt tilbud.
Månedligt driftsvederlag 625,- (+35,33 pr. måned pr. hjemmearbejdsplads)

Er du interesseret eller vil du vide mere, så kontakt Peter Thorsén på 26 30 02 22 eller peter.thorsen@plandent.dk


Support
Mail: dssupport@plandent.dk
Telefon: 43 66 44 44
​​​​​​​

Klik her og gå til Secure Connect infosiden


Ønsker du at vide mere om Secure Connect

- klik her og gå til Secure Connect infosiden