Kemisk APV - ny lovgivning 01.07.2019

Kom godt i gang med udarbejdelse af kemisk APV.

Du inviteres til et kursus, hvor vi informerer om de nye regler – hvorfor og hvordan. Du får praktiske eksempler på, hvordan opgaven kan løses – der er metodefrihed.

Dagen vil primært være praktisk orienteret, så du bagefter selv er i stand til at udarbejde en kemisk AVP for din arbejdsplads.

Læs mere om kurset her.

Battle of the files

Endokurset, der har det hele!

Tandlægerne Kasper Holm-Busk og Kenneth Jordy har sammensat en dag i endo’ens tegn, hvor du får både teoretiske og praktiske indlæg samt en LIVE-behandling.

OBS: I Horsens er LIVE-behandlingen erstattet med en videogennemgang.

Dagen byder på gennemgang af etablerede filsystemer og de ”nye” af slagsen. Du bliver i stand til at se forskelle og bliver klar til at vælge det rigtige system for dig. Der er noget for alle!

Læs mere om kurset her.

Behandling af tænder med infraktioner

Efter stor efterspørgsel på netop dette emne, er det en fornøjelse endnu en gang at byde Dr. Marga Ree velkommen tilbage til Danmark i maj 2020.
​​​​​​​Der er få pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde dig.

Læs mere om det populære kursus her.

Unik kursusrejse til USA i efteråret 2020

Nu har du muligheden for at tage på en helt fantastisk tur til USA spækket med unikke oplevelser. Oplev ”Syndens by” med den glitrende strækning The Strip, tre dages kursus hos Ultradent og den smukke by Salt Lake City.

Kurser i Finland

Nordic Institute of Dental ducation (NIDE) udbyder kurser internationalt og afholdes af højt kvalificerede kursusgivere med fokus på de nyeste emner indenfor den dentalfaglige verden.

Læs mere om NIDE her