Kom og oplev

Unik Virtual Reality-oplevelse

Oplev en virtuel 3D-verden og arbejd hands-on med tredimensionelle røntgenbilleder i Romexis fra Planmeca.

Stil diagnosen

Diagnosticér samme patientcase på et 2D og 3D røntgenbillede og se den store forskel

PlanOrder – når overblik og økonomi går hånd i hånd

Om I er en stor eller lille klinik har ingen betydning. PlanOrder passer til alle klinikker. Line og Jeanette viser jer de mange muligheder I har for at få helt styr på jeres varelager.

Hør hvad andre klinikker siger om PlanOrder her.

Fremtidens tandklinik

Hvordan bidrager vi til et ansvarligt forbrug og produktion af varer til bevaring af verdens ressourcer?
​​​​​​​Og hvordan kan vi medvirke til at øge fokus på tandsundhed og forbedre folkesundheden?
Hør om vores initiativer på vores stand og del dine tanker med os

Minikursus: hold din unit i tip-top stand

Vores serviceteknikere står klar med et mini-kursus i, hvordan du selv reparerer småfejl og vedligeholder din unit. Kom og lær hvordan du håndterer et tilstoppet sug, udskifter instrumentslanger og få mange andre gode tips og tricks.

Minikursus torsdag og fredagkl. 11:00, 13:00 og 15:00

Scan & Nyd

Oplev hvor fantastisk nemt det er at skanne digitalt – og nyd bagefter en skøn flødebolle fra Summerbird.

Læs mere om vores CADCAM løsninger

ORBIS - Kvalitet til faste lave priser

ORBIS er Plandents eget mærke med over 1.000 varenumre i sortimentet. Hør meget mere om sortimentet hos Pernelle, Heidi, Marianne og Christina  og find ud af, hvordan du kan opnå en bedre økonomi uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Se hele ORBIS sortimentet her.

Geistlich: En verden af biomaterialer

Plandent er eneforhandler af de fantastiske biomaterialer fra Geistlich. Mød vores produktspecialist, Tina Hedegaard, som fortæller om biomaterialernes mange fordele.

Læs mere om, hvordan Geistlichs biomaterialer kan hjælpe dig i behandlingen.

God ergonomi med LM håndinstrumenter

LM-ekspert Tatiana Brandt fortæller om, hvorfor fokus på ergonomi er alfa og omega, når det handler om brug af håndinstrumenter. Hør også om slibning af instrumenter kontra slibefri instrumenter.

Læs mere om LM håndinstrumenter her.

De helt rigtige instrumenter

Har du spørgsmål til bor, eller er du på udkig efter tænger, er du kommet til det rigtige sted. Christina, Marianne og Birte står nemlig klar til at hjælpe dig.

PlandentLAB – smidig overgang til digital løsning

Mød Plandents laboratorie-tekniker og få gode råd til en omstilling fra konventionel til digital arbejdsgang, og hvordan du sammen med din tekniker opnår de bedste behandlingsresultater.

Læs mere om dine fordele ved PlandentLAB her.

Kom og prøv DentaPen - smertefri bedøvelse

Prøv Dentapen fra Septodont - den nye generation af computerstyret smertefri bedøvelse.DentaPennen er let og komfortabel at bruge og passer med alle typer kanyler.

Planmeca Compact I5

NYHED: Se den nye flotte Compact I5 med nyt intelligent operationslampe med integreret 4K kameraer. Nu kan du let skyde fotos og lave video med ét enkelt tryk på unittens fodkontakt.

Bør opleves!


En serviceaftale som passer til dit behov

Uregelmæssigheder eller manglende eftersyn kan hurtigt føre til uventet driftsstop og evt. dyre reparationer. Derfor anbefaler vi, at du får et årligt forebyggende eftersyn af dit udstyr.Besøg vores serviceteknikere på vores stand og hør mere om, hvordan du får en serviceaftale, som passer til netop dit behov

Læs mere om serviceaftalerne her

Online Booking: I patientens fodspor

Prøv Online Booking Pro og se, hvor nemt systemet er for dine patienter, når de booker en tid hos tandlægen online.Samtidig er du med i lodtrækningen om et 3 timers skræddersyet kursus, hvor vi kommer ud på klinikken.

Du kan læse mere om kurset her

Læs mere om mulighederne med Online Booking Pro her.


Sådan hjælper NOR makroer dig i hverdagen

Besøg os på vores stand og hør, hvordan NOR makroerne kan hjælpe jer med at skrive journalerne korrekt,  skabe den rigtige struktur i journalføringen og sikre kommunikationen om behandlingen.

Læs også alle fordelene ved NOR makroer her.


Hjælp til administration og bogføring?

KlinikPlus og KlinikPlus Bogføring fra DentalSuite er idéelt, hvis I i en kortere eller længere periode har behov for hjælp til de administrative eller bogføringsmæssige opgaver på klinikken. Hør hvordan I kommer i gang på vores stand.

Se her, hvordan du kommer i gang med KlinikPlus.
​​​​​​​Nem og sikker adgang til Sundhedsdatanettet

Ønsker du en nem og hurtig adgang til Sundhedsdatanettet, hvor du undgår den gentagne brug af nøglekort/nøglefil? Med Secure Connect bliver DentalSuite sikkert forbundet med FMK og CPR-opslaget, hvilket tillader en hurtig og nem adgang og opdatering. Kom forbi vores stand og hør mere.

Læs mere om, hvorfor Secure Connect er det nemme og sikre valg.