PlanLab – et dansk dentallaboratorie, der tager ansvar


Det er ikke ligegyldigt, hvilket dentallaboratorie, du vælger. Med PlanLab har vi gjort det nemt for dig at tage et trygt og ansvarligt valg.  

PlanLab er for dig, der lægger vægt på god rådgivning, et forudsigeligt forløb og et godt resultat – og som samtidig vil have en partner, som tager ansvar for miljø og mennesker.

Vil du vide mere om PlanLab?

Kontakt os på 43 66 44 44 for at få svar på dine spørgsmål eller klik på nedenstående boks for at få mere information om, hvordan du kommer nemt i gang med PlanLab.

Ja tak, jeg vil gerne vide mere om PlanLab

Monolitiske kroner, bidskinner og mindre broer – 100% digitalt

Hos PlanLab arbejder vi kun med digitale aftryk, og du kan trygt bestille dine monolitiske kroner, bidskinner og mindre broer hos os.

Har du en anden scanner end en TRIOS, så kontakt os på 43 66 44 44.

Vi producerer kronerne, bidskinnerne og broerne i materialer af højeste kvalitet og hele produktionen foregår på vores dentallaboratorie i Vallensbæk.  

Leveringen tilpasser vi til din behandlingsplan for at sikre det bedst mulige forløb for dig og din patient.

Derfor skal du vælge PlanLab

Rådgivning hele vejen

Med Plandents hold af specialister har du støtte gennem hele processen – fra præparation og digital scanning til cementering og færdig krone / bro.

Et forudsigeligt forløb

Vi arbejder for at give dig et forudsigeligt forløb. Vi kontrollerer processen nøje, lægger vægt på god kommunikation og leverer din krone / bro til aftalt tid.

Omtanke for miljøet

Ved at vælge et laboratorie, der producerer dine kroner, bidskinner og broer lokalt i Vallensbæk, i stedet for at sende produktionen til Asien, er du med til at spare betydelige mængder CO2. Læs mere her

Kvalitet i højsæde

​​​​​​​Vi anvender materialer af højeste kvalitet for at sikre dig æstetiske kroner, bidskinner og  broer med perfekt pasform, så du kan sende en tilfreds patient ud ad døren.
”Vi anvender materialer af højeste kvalitet for at sikre dig monolitiske kroner, bidskinner og mindre broer med perfekt pasform, så du kan sende en tilfreds patient ud ad døren."


Claes Bülow Nielsen, laboratoriechef

Gode råd er ikke dyre

Du betaler ikke dyrt for at kunne trække på vores viden og erfaring i hverdagen. Hos os går den gode rådgivning hånd i hånd med konkurrencedygtige priser.

Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os.


Vi står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål, eller vil du have hjælp til at komme i gang med PlanLab?  

Kontakt os på 43 66 44 44 for at få svar på dine spørgsmål.


Få svar på dine spørgsmål

Vil du vide mere om ­PlanLab? Find svar på de mest almindelige spørgsmål i vores FAQ.

”Som team har vi en stor erfaring og samtidig er vi specialister inden for hvert vores område.

Det gør, at vi kan tilbyde klinikkerne en god rådgivning og kommunikation i hele processen”


Ivan Kes, laboratorietekniker

B Corp-certificeret partner

PlanLab er en del af Plandent, som i 2023 er blevet B Corp-certificeret – et bevis på, at vi lever op til høje standarder ift. vores påvirkning af miljøet, samfundet og vores medarbejdere.  

I PlanLab prioriterer vi eksempelvis lokal produktion af dine monolitiske kroner og et godt og sundt arbejdsmiljø for vores medarbejdere


Læs mere her