Secure Connect

Alle recepter skal udstedes elektronisk. Du kan fortsat anvende FMK-online, men det kræver enten nøglekort eller nøglefil at logge ind og det udstedte bliver ikke journalført i DentalSuite.

Som DentalSuite bruger kan du med fordel bruge produktet Secure Connect, som er en direkte og sikker adgang til Sundhedsdatanettet - uden brug af nøglekort / nøglefil.

Når først Secure Connect er installeret kan du hurtigt få adgang til dine patienters medicinske historik og udstede recepter. Adgangen til FMK kræver blot et enkelt klik i DentalSuite og indtastning af en adgangskode om morgenen, når du møder ind - lettere bliver det ikke!

For at leve op til de høje sikkerhedskrav for at komme på Sundhedsdatanettet skal Plandent Secure Connect installeres på din klinik, og der skal foretages ændringer i IT opsætningen på såvel klinikken som på hjemmearbejdspladsen.

Pris: 16.265,-

Inkluderer etablering, installation, router og oprettelse af hjemmearbejdsplads. Prisen gælder for en standardinstallation med op til 5 arbejdspladser. Ekstra arbejdspladser koster 595,- pr. stk. Ved mere end 15 arbejdspladser eller særlig installation udarbejdes et særskilt tilbud.
Månedligt driftsvederlag 650,- (+37,- pr. måned pr. hjemmearbejdsplads)

Er du interesseret eller vil du vide mere, så kontakt Peter Thorsén på 26 30 02 22 eller peter.thorsen@plandent.dk


Support
Mail: dssupport@plandent.dk
Telefon: 43 66 44 44
​​​​​​​

Klik her og gå til Secure Connect infosiden


Ønsker du at vide mere om Secure Connect

- klik her og gå til Secure Connect infosiden