Velkommen til NEXTA

- Fremtidens journalsystem til tandklinikker


NEXTA er Plandents nye journalsystem, som er udviklet specielt til tandklinikker. NEXTA er for dig, der vil have et fremtidssikret system, hvor brugervenlighed, funktionalitet og effektivitet er i centrum.Nysgerrig?
Book en demo

Er du nysgerrig på mulighederne med NEXTA?

Book en uforpligtende demo på din klinik. Vores dygtige konsulenter tager dig på turen gennem NEXTA og viser dig, hvordan fremtidens journalsystem gør dit arbejde lettere.


Book en demo af NEXTA her


NEXTA er meget mere overskueligt end de andre journalsystemer, jeg har arbejdet med. Min journalgang er blevet nemmere, og det samme gælder opgaverne i receptionen. Jeg vil derfor klart anbefale NEXTA til andre klinikker.


Dorthe Nielsen, tandplejer og klinikejer, Ubby Tandklinik

Det har været nemt at lære NEXTA at kende, da det er meget logisk opbygget – også selvom vi kom fra et helt anderledes journalsystem. Jeg har haft en god dialog med Plandent og altid oplevet at få hurtigt svar på mine spørgsmål.


Dorthe Nielsen, tandplejer og klinikejer, Ubby Tandklinik


Nemt at tage i brug

Overgangen til NEXTA er gnidningsfri, da systemet er brugervenligt og let at navigere i. Du får en lang række funktioner, der forenkler arbejdet med patienterne og din journalføring.

Optimale arbejdsgange

Baseret på +20 års erfaring med journalsystemer og solid indsigt i arbejdet på klinikken. Du får derfor et journalsystem, der understøtter dine arbejdsgange optimalt.

Fremtidssikret cloud-teknologi

Udviklet til at kunne tilpasse sig fremtiden på din klinik. NEXTA udvides løbende med nye funktioner og integrationsmuligheder baseret på brugernes behov.

Kompetent support

Du har altid et erfarent supportteam lige ved hånden, som kender både NEXTA og klinikkens hverdag. Du kan derfor regne med hurtig og kompetent hjælp.


Funktioner der letter dit arbejde

Her er et udvalg af de mange funktioner i NEXTA, der gør dit arbejde mere effektivt:

Nem oprettelse og administration
af patienternes aftaler, indkald og regninger.

Enkel og overskuelig journal,
som skaber godt overblik og sikrer korrekt journalføring.

Brugervenlige behandlingsmakroer, som sparer tid, når du skriver journal, og som du selv kan tilpasses til klinikkens behov.

Effektiv PA-registrering, som kan tilpasses din arbejdsgang og giver dig et godt overblik over patientens sygdomsudvikling.E-conomic er en del NEXTA

I Nexta har vi ambitioner om at tilbyde dig de bedste løsninger. Derfor har vi lavet en tidssvarende løsning med solid integration til det fleksible og brugervenlige økonomisystem e-conomic.


NEXTA og e-conomic er en samlet løsning, som kan tilpasses klinikkens behov. Vælg mellem abonnementet Plus eller Smart afhængig af jeres ønsker til funktioner og automatisering af bogføringen.

Download en oversigt over abonnementerne her!


Uanset hvilket abonnement, du vælger, er du sikker på at opfylde minimumskravene til digital bogføring.

Kontakt os på telefon 43 66 44 88, hvis du vil vide mere.


Jeg er meget praktisk anlagt, og jeg er derfor glad for, at patientdelen er meget overskuelig. Det er nemt at slå patienter op, og jeg ser ikke mere, end jeg har brug for at se på patienten.


Dorthe Nielsen, tandplejer og klinikejer, Ubby Tandklinik

Især PA-delen er meget brugervenlig og let at tilpasse til min måde at arbejde på. Det er også blevet så nemt at arbejde med makroer. Det er let at tilpasse makroerne selv og sikre, at jeg har fået alt med ift. lovgivningen.


Dorthe Nielsen, tandplejer og klinikejer, Ubby Tandklinik

Passer NEXTA til min klinik?

NEXTA er udviklet til at kunne anvendes af alle klinikker – uanset størrelse, og antal medarbejdere.

NEXTA effektiviserer dit arbejde, uanset om du er tandlæge, tandplejer, klinikassistent eller receptionist.

Journalsystemet bliver løbende udvidet med nye funktioner, og vi inviterer dig derfor til dialog om, hvornår det er optimalt for din klinik at skifte til NEXTA.Kontakt os for en dialog på telefon
​​​​​​​43 66 44 88 eller book en demo for at blive klogere på mulighederne med NEXTA.


Skift let til NEXTA

Det er nemt at skifte til NEXTA, uanset hvilket journalsystem du har i dag. Vores konsulenter har mange års erfaring med skift af journalsystemer og er med dig hele vejen.

Når du har besluttet dig for at skifte til NEXTA, ser processen sådan ud:

Formøde på klinikken

Du får gennemgået alt, hvad der er relevant ift. skift af journalsystem, af en erfaren konsulentfra Plandent.

Skift til NEXTA

Selve skiftet af dit journalsystem sker på en aftalt dag, hvor data fra klinikkens nuværende journalsystem overføres til NEXTA.

Undervisning og support

Samme dag vil du og dine kollegaer blive undervist i NEXTA, og dagen efter vil vores konsulent være på klinikken til at støtte jer.


Hvad koster Nexta?

Når vi kender din kliniks behov, kan vi give dig et klart svar på, hvad det koster at skifte til NEXTA.