Kurser, du ikke finder andre steder

Gå på opdagelse i branchens største udvalg af tandfaglige kurser, hvor fagligheden altid er helt i top. Du finder også vores spændende kursusrejser inde i kataloget.

Glæd dig til en lang række kurser, som du ikke finder nogen andre steder!

Se alle kursuskatalogerne her​​​​​​​

Den destruerede tand – skal, kan den reddes og hvordan?

Som tandlæge stræber du dagligt efter at redde patienternes tænder og undgå ekstraktion. Der kan være mange årsager til tandekstraktion: caries, infraktioner/frakturer, marginal parodontitis, apikal parodontitis, resorptioner etc. Men hvornår er det nødvendigt at ekstrahere tanden, og hvornår kan du med en rimelig prognose redde den?

For at besvare dette komplekse spørgsmål er tandlægerne Thomas Foldberg, Peter Dahl-Rasbech, Kenneth Jordy og Jan Frydensberg Thomsen gået sammen om at tilbyde dette to-dages kursus, der dækker emnet.


Læs om kurset her og tilmeld dig


Transforming everyday dentistry på Spear Institute

Turen går til det smukke Scottsdale Arizona hvor vi på the Spear Institute skal igennem et par rigtig spændende kursusdage. En tur du ikke vil gå glip af!

Kursusrejsen finder sted den 15.-21. oktober 2024.

Emnet lyder på 'Transforming everyday dentistry – Mastering comprehensive treatment'

Læs meget mere og tilmeld dig her

Infraktioner - Træf de rigtige behandlingsvalg

Diagnostik af infraktioner kan være meget vanskelig. Infraktioner kan være både overfladiske og meget dybe. De ses oftest i restaurerede tænder, men kan også opstå i intakte tænder.

Behandlingen spænder derfor vidt – lige fra en enkel plastfyldning til ekstraktion. Kurset gør dig i stand til at træffe det rigtige behandlingsvalg i hverdagen.  

Træf de rigtige behandlingsvalg i hverdagen - hvor dybt går revnen, og hvad gør du?

Protetik & digital scanning i Lemgo, Tyskland

I samarbejde med Komet planlægger vi en tur til Lemgo i Tyskland den 16.-18. maj 2024.

Kurset henvender sig til alle tandlæger, der ønsker en sikker og systematisk præparationsteknik, der virker hver gang på alle typer af udfordringer i hverdagen. Uanset om du lige er færdig fra tandlægeskolen eller har mange års erfaring vil du få noget ud af dette kursus.

Læs om turen her og se invitation

Kings College i London

Plandent planlægger en spændende kursusrejse til London i 2024. En tur for både tandlæger og tandplejere.

Datoen hedder: 6.-9. november 2024

Emner: MIST for tandlæger og MINST for tandplejer

Sæt allerede X i kalenderen - Program og pris kommer snarest
​​​​​​​

Hold dig opdateret her

Instrumentslibning og depurationsteknikker for øvede klinikassistenter

Vil du udvide dine kompetencer inden for instrumentslibning og supragingival depuration? Bliv opdateret på de nyeste teknikker og bedre rustet til den faglige dialog med kollegaerne om instrumentvalg og vedligeholdelse.

Kurset henvender sig til dig, der har grundlæggende viden og let praktisk erfaring inden for tandrensning. Du ønsker at udvide dine kompetencer ved at lære om håndtering af de nyeste håndinstrumenter og samtidig forbedre sin forståelse for effektiv instrumentved-ligeholdelse.

Læs mere og tilmeld dig her

Reducing risks in hard and soft tissue regeneration in the aesthetic zone

Currently, there are a variety of successful techniques available for hard and soft tissue regeneration. For GBR procedures we even have good long-term documentations.

This lecture will provide you with a lot of practical information of all steps necessary to achieve an optical pleasing and healthy result.

Læs mere og tilmeld dig her

Udvid dine kompetencer ved CBCT-scanning

Det kan være svært at komme i gang med at læse og vurdere 3D-scanninger.
For at få fuldt udbytte af teknologien skal du skal både mestre softwaren og have en systematisk tilgang til vurderingen af dine scanningsdata.

Et nyt og spændende kursus!

Læs mere om kurset her


Gå forrest i arbejdet med bæredygtighed

Er jeres klinik interesseret i at få kurset afholdt på jeres klinik for hele eller dele af personalet – så kontakt os på 40112765 og vi finder en løsning der passer jer.

Med et kursus hos Plandent er du godt klædt på til at planlægge og drive de bæredygtige tiltag på klinikken – til gavn for både CO2-regnskabet og klinikkens bundlinje.

Sådan laver du en rodfyldning lige i skabet hver gang
– en opdatering på moderne rodfyldningsteknikker og materialer.

Det primære formål med vores rodfyldning er at sikre en tæt forsegling af det kanalsystem, som vi har brugt lang tid på at rengøre og desinficere.

Der findes ingen universal rodfyldningsteknik, som du kan bruge i alle tilfælde. Derfor er du nødt til at kunne mestre flere forskellige teknikker for at få en rodfyldning, som sidder i skabet hver gang.  


Læs mere om kurset her

Burnished Calculus - for tandplejere

Som tandplejer møder du patienter, som har en god mundhygiejne med minimal synlig plak, men hvor der stadig ses blødning ved pochemåling. Der er altid en årsag til den inflammatoriske vævsrespons. Når områderne undersøges under parodontal kirurgi, opdager du som regel Burnished Calculus.


Skynd dig! Max 8 deltagere


Læs mere og tilmeld dig her