Bid, Funktion og Protetik

Har du oplevet at få en bideskinne tilbage, som trods omhyggelig registrering er ved at tage livet af dig og dine tidsaftaler, når den skal tilpasses?

Du vil på kurset få praktisk erfaring med forskellige registreringsmetoder og teknikker samt planlægning af rekonstruktive behandlinger. Du vil kunne gennemføre større og mindre protetiske rekonstruktioner med et forudsigeligt resultat.

Læs mere og tilmeld dig her​​​

Moderne Endodonti – vi gentager succesen!

3-dags endodontikonference hos FKG i Schweiz med NYT fagligt indhold

2 DATOER: Den 24.-26. marts og den 27.-29. oktober 2022

Det faglige program ledes af tandlæge Kenneth Jordy og er en kombination af teori og en masse hands-on øvelser. Swiss Endo Academy i La Chaux-de-Fonds tilbyder state-of-the-art kursusfaciliteter, hvor du har mulighed for at arbejde med mikroskop.

Du vil efter endt kursus være fuldt opdateret på endodonti.

Læs mere om kursusrejsen her

Det slidte tandsæt - Hvornår og hvordan skal det behandles?

Vi ser flere ældre patienter med egne tænder, flere erosionskader, og flere patienter der ønsker at bevare et pænt smil. Hvornår er det tid at gribe ind  og foreslå en behandling, og hvordan griber du det an?

Du vil på dette kursus få  en opdatering på slidsætiologi og viden om, hvordan du behandler patienternes slid med udgangspunkt i de relevante indikationer.

Læs mere om kurset og tilmeld dig

Essensen af god tandbehandling

Tre webinarer du ikke kan leve uden!

Vi tilbyder nu i samarbejde med Ivoclar Vivadent tre uundværlige webinarer med Dr. Markus Lenhard.

Essensen af god tandbehandlingen er navnet på webinarerer, der giver en god opdatering på nutidens trends indenfor fyldningsterapien.
​​​​​​​

Læs mere om webinarerne og tilmeld dig her​​​​​​​

Subgingival depurationsteknik for tandplejere

Lær en effektiv subgingival depurationsteknik på en aften. Step by step instruktion og øvelser i morfologisk udfordrende områder.

Kurset henvender sig til tandplejere, som ønsker at følge med den teknologiske udvikling indenfor parodontale instrumenter samt at levere up-to-date parodontal behandling til patienter med morfologisk udfordrende tandsæt.
​​​​

Læs mere og tilmeld dig her

3Shape Expert Class

Nøgleordene for dette kursus er forbedret kunstig intelligens, lettere og kortere arbejdsprocesser, og innovative nyheder, som åbner op for nye behandlingsområder for tandlægen. Alt dette og meget mere får du på dette hands-on kursus med specialister fra 3Shape.

Dette kursus er for den øvede Trios bruger, som gerne vil dygtiggøre sig og få fuldt udbytte af Trios mulighederne. Du lærer at bruge udstyret til de mere avancerede tilfælde og indikationer.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Glæd dig til seminaret 2022 med Dr. Frank Spear


Interdisciplinary esthetics, a systematic approach to achieving esthetic excellence in patients with anterior esthetic challenges.

Fredag og lørdag den 30 september - 1. oktober 2022  
Kl. 9.00-16.00 begge dage.

Tivoli Hotel og Congress Center
Arni Magnussons Gade 2-4
1577 København V

​​​​​​​Tilmeld dig nu til EARLY BIRD PRIS

Tilmeld dig her


Læs vores kursuskaloger her

Tag på kursus med de bedste kursusgivere, der sørger for, at dit udbytte bliver helt i top.

Kursuskataloget indeholder også et spændende udvalg af DentalSuite kurser - både de kendte populære kurser, men også helt nye.
​​​​​​​

Se vores faglige kurser her!

Se alle DentalSuite kurserne her!​​​