Bredt udvalg af klinikudstyr, tandlægeinstrumenter og tandlægeartikler

Uanset hvad du leder efter inden for klinikudstyr, tandlægeudstyr, tandlægeinstrumenter, dental udstyr og tilbehør til tandlæge, klinik, tandklinik, tandlægeklinik og tandpleje, så kan du være sikker på at finde det hos Plandent.

Vores udvalg af produkter til klinikken er meget stort. Det omfatter f.eks. patientstole, tandlægestole, 3D-skannere, røntgenudstyr, 3D-print, alle slags instrumenter og indretning af klinikken.

”Når man bygger en ny klinik, er man nødt til at være sit ansvar bevidst”

Klinikejer Malene Hallund fra NORD Specialtandlæger er ikke i tvivl om, at det er vigtigt at tænke bæredygtighed ind i klinikindretningen.

Hør Malene fortælle om de konkrete tiltag på klinikken og få hendes råd til at skabe en så bæredygtig arbejdsplads som mulig. ​​​​​​​

Bæredygtighed, arbejdsflow og patienter i centrum


Specialtandlæge og ejer af NORD Specialtandlæger, Malene Hallund, havde et ønske om at bygge en helt ny klinik og henvisningspraksis.

Klinikken skulle tage bedst mulig hensyn til miljøet samtidig med, at den skulle være et godt sted at arbejde for personalet og kunne omdannes til uddannelsescenter med mulighed for live-kirurgi og hands-on-kurser.

​​​​​​​Er din unit i topform?

Tag testen og tjek! Din unit har som udgangspunkt en lang levetid. Med en fornuftig pleje, har du nemlig din unit i mange år.

Tag testen her og tjek din units tilstand!

TRIOS 5: Banebrydende nyhed fra 3Shape

Du kan nu opleve den nyeste teknologi inden for digital scanning. Mere intelligent og lettere at anvende end nogensinde før. 3Shape har nemlig forbedret den intraorale scanner på mere end 50 punkter.​​​​​​​

Hør danske tandlæger fortælle om deres oplevelser med TRIOS 5 fra 3Shape i videoen.

Læs mere om TRIOS 5 her.

Optimér dit TRIOS-workflow med DentalSuite-integration

Er du vant til at arbejde i DentalSuite? Og vil du have et endnu smartere workflow, når du scanner med TRIOS? Nu kan du oprette patienter i din TRIOS-software med ét enkelt klik i DentalSuite.

Vi har integreret de to systemer for at gøre dit workflow hurtigere og nemmere.

Læs meget mere om dine fordele her.


Få gode råd om alt fra units til indretning

Er du på udgik efter en ny unit til klinikken? Eller skal du i gang med et større indretningsprojekt? Så er der masser af inspiration at hente i vores nye temaavis.

Her får du gode tips, anbefalinger og cases med fokus på valg af unit, succesfuld klinikindretning, optimalt inventar og stabil klinikdrift.

Har du spørgsmål, er vores udstyrskonsulenter klar til at rådgive dig på 43 66 44 44.

Vil du kunne forudsige dine udgifter, sikre en høj oppetid på klinikkens udstyr og have hurtig hjælp, når uheldet er ude?

Vores udstyr virker ikke, men skal jeg ringe efter hjælp?

Før Sanadent fik en serviceaftale hos Plandent, stillede klinikkens medarbejdere ofte sig selv det spørgsmål. De var i tvivl, om det var en god ide at ringe efter service, og hvad det ville koste. Det betød, at servicen ofte blev trukket unødigt længe.


Læs hele artiklen her


Hvilke behandlinger benytter du røntgen til på din tandklinik?

Røntgenbilleder er et af dine vigtigste diagnostiske værktøjer,og derfor er det essentielt, at du vælger det rette røntgenudstyr til din tandlægeklinik.

Skal du investere i et nyt intraoralt røntgenapparat, eller har du behov for ekstraoralt 2D røntgen – eller måske endda 3D røntgenapparat?

Vi har et bredt udvalg af røntgenudstyr til klinikken - gå på oplevelse her.

Spar tid og omkostninger med 3D-print


Har du allerede en digital aftryksscanner?  Så er du ikke langt fra selv at kunne printe de fleste typer af protetik.

Spar tid og omkostninger med en komplet løsning til 3D-print på klinikken.


Læs mere og bestil en gratis prøve her


Skal du opgradere din røntgensoftware?

Med Romexis 6 arbejder du på en højkvalitetsplatform – uden abonnement og med frihed til at tilslutte præcis det røntgenudstyr, der passer dig.

Du arbejder effektivt, fordi brugerfladen er intuitiv, og fordi du nemt holder styr på alle dine fotos, digitale aftryk samt 2D og 3D billeder samlet i én database.

Vi sørger for hurtig og nem flytning af dine billeder.
Book en Romexis demo i din klinik

Kontakt udstyr på
43 66 44 44 eller udstyr@plandent.dk.

Månedens tilbud på småudstyr til klinikken!

Hver måned kommer vi med en række supergode tilbud på småudstyr til klinikken.

Køb tilbuddene direkte i webshoppen og spar en masse penge.

Leas din nye unit uden udbetaling

Når du tegner en 5 årig leasingaftale får du en enestående unit, uden at belaste din likviditet.Vær med til at designe din helt personlige Planmeca unit og få den til en fast månedlig ydelse!

FRA FÆRDIGUDDANNET TANDLÆGE TIL KLINIKEJER PÅ BARE TO ÅR

I april 2021 slog klinikejer og tandlæge Siw Nielsen dørene op til klinikken Godt Smil Tandlægerne i Randers - en lækker klinik i centrum af byen komplet med fire fungerende klinikrum, 3D røntgen og en stor velindrettet steril.

De sidste par måneder inden åbningen var der fart på ombygningen… Lige som der har været på Siws karriere. Siw blev færdiguddannet som tandlæge i 2019 og havde fået job hos Godt Smil allerede inden sine afsluttende eksamener.Knapt to år senere leder hun en tandklinik med syv ansatte.

Designet af klinikken er sket i et tæt samarbejde mellem Godt Smil og Plandents Peter Jacobsen, som har stået for den tekniske vejledning. Lokalerne på Østergrave 4’s første sal har ikke tidligere rummet en tandlægeklinik og er derfor bygget op helt fra scratch med bly i alle vægge og præcis den rumfordeling, der udnyttede pladsen bedst i forhold til en klinik.

Der er blevet plads til en rummelig reception med udsigt til Gudenåen, et separat 3D røntgenrum, en optimalt indrettet steril samt hele syv klinikrum, hvoraf fire er indrettet med lækre Planmeca Compact i Classic units. De resterende tre rum er installationsmæssigt klargjort til en eventuel udvidelse, hvis Siw på et tidspunkt ønsker det.

Læs hele historien her

Stil skarpt på røntgen

Få inspiration og rådgivning hos Plandents røntgen-specialister, så er du sikret den bedste løsning til netop DINE behov.


Besøg vores
​​​​​​​online showroom

Klinikindretning: Esbjerg Tandlæge- og Implantatcenter

Kig ind i Berthelsen og Valdimarssons nye klinik i Esbjerg. Her er flot design, lækkert udstyr og højt til loftet... på alle måder! Klinikken rummer hele otte klinikrum - alle med nye Planmeca units.

”Jeg har 2 Planmeca units – den ene er mere end 15 år og den anden er 1 år gammel, og det er en daglig fornøjelse at arbejde ved dem. Unitterne har et lækkert design, en eminent komfort,  god hygiejne og en høj driftsikkerhed, alt det der kendetegner en Planmeca unit.

Helt konkret er der god plads til benene, så jeg har stor bevægelsesfrihed. De to units er også nemme at holde rene, for alle løsdele kan pilles af og autoklaveres. Jeg sætter også virkelig stor pris på brugerindstillingsfunktionen. Den gør, at jeg ved få tryk kan indstille unitten til mine behov, og det sparer tid.

Og så er jeg imponeret over, hvor godt de holder, når man tænker på, hvor meget de bliver brugt.

Vores erfaring med Plandents teknikere er kun positive, for de er både kompetente og engagerede. Vi får altid hurtig kontakt og hjælp enten via telefonen, eller også får besøg af en tekniker, som hjælper os.

Plandents teknikere har 100% styr på unitten, og vi stoler 100% på dem. De er altid til at få fat i, og der er altid hjælp at hente.”

Charlotte Trolle, klinikejer

Det siger klinikkerne om Planmeca units

Hør tandlæge og klinikejer Mette Toft fortælle om fordelene ved en Planmeca unit.

Læs mere om tandlægeunit fra Planmeca units.

Minimér driftstop og risiko for tab i omsætning

Få en Plandent serviceaftale til fast månedlig ydelse

Vil du reducere risikoen for irriterende driftstop og deraf tab af omsætning? Så skal dit udstyr efterses årligt gennem hele udstyrets levetid, for at sikre en stabil drift af klinikken.

Som noget nyt kan du nu få en Plandent serviceabonnementsaftale, hvor du fordeler ydelsen over året.

Du får lavet dine serviceeftersyn nu og betaler bagefter en fast månedlig ydelse ud fra den valgte aftale frem til næste årlige eftersyn.
​​​​​​​

Læs om serviceaftale til din klinik

Læs om service og support af tandlægeudstyr og klinikudstyr

Tandlæge Mathias Rud Jacobsen fortæller om klinikkens oplevelse af Plandents servicering af udstyr.

Klinikindretning
- Dine klinikdrømme starter her

Vi har mange års erfaring med at indrette og planlægge klinikker, og vi har en lang række vellykkede projekter bag os. Derfor hjælper vi også gerne med dit projekt – uanset størrelse.

Vores erfarne team kan agere som dine tekniske rådgivere på sidelinjen, så alle lovkrav bliver overholdt (f.eks. i forbindelse med røntgenrum).

Hvis du vil skabe en tandklinik der er gennemtænkt i forhold til ergonomi, hygiejne og effektiv klinikdrift, så tilbyder vi dig kvalificeret rådgivning allerede inden dit byggeprojekt sættes i gang.

Her kan du se vores lookbook for inspiration:​​​​​​​
​​​​​​​Plandent Lookbook


Læs mere om klinikindretning - indretning af hel klinik som tandlægeklinik, reception og venteværelse

CAD/CAM

​​​​​​​Du har mange muligheder med CAD/CAM
Se vores løsninger til intraoral scanning her​​​​​​​

Se også de mange CAD/CAM kurser

​​​​​​​Gå til CAD/CAM kurser - klik her


Og de modeller vi forhandler:

Planmeca Emerald

3Shape Trios

Røntgenudstyr og røntgenapparater

Røntgenbilleder er et af dine vigtigste diagnostiske værktøjer,
og derfor er det essentielt, at du vælger det rette røntgenudstyr til din tandlægeklinik.

Vores røntgenudstyr og røntgenapparat til tandlæger

Planmeca quick guides

Download quick guides fra Planmeca og kom godt i gang med dit udstyr.

Klik på guiden du har brug for herunder og download direkte. Planmeca Sovereign Classic tandlægeunit

Planmeca Sovereign Classic

 Planmeca Compact i Touch tandlægeunit

Planmeca Compact i Touch

 Planmeca Compact i Classic tandlægeunit

Planmeca Compact i Classic

Daglig kontakt

Michael Pedersen
Serviceleder
Telefon 28 44 78 26
​​​​​​​michael.pedersen@plandent.dk

Værksted
– Plandent, Vallensbæk

Ønsker du status på en reparation eller rådgivning fra værkstedet?

Så kan du altid ringe til os på telefon:
43 66 44 44


Værksted
– Plandent, Aarhus

Ønsker du status på en reparation eller rådgivning fra værkstedet?

Så kan du altid ringe til os på telefon:
​​​​​​​ 87 39 00 87

Service på klinikken

Har du problemer på klinikken, som kræver teknisk assistance?
Ring til os på hovednummeret:

43 66 44 44​​​​​​​

– så hjælper vi dig med at finde den rigtige tekniker til dig.

​​​​​​​

Ved du allerede hvem du skal snakke med, så klik herunder:

Medarbejdere i udstyr & service, Aarhus
Medarbejdere i udstyr & service, Vallensbæk​​​​​​​