Geistlich® 3D printet knogleerstatning

Yxoss CBR® - Fremtiden er lige nu!

Takket være et gensidigt samarbejde, er Geistlich eksklusiv marketing partner for det banebrydende produkt, Yxoss CBR®. Yxoss CBR® er et individuelt fremstillet 3D printet titaniumnet, der kan kombineres med de bedst dokumenterede biomaterialer (Geistlich Bio-Oss® og Geistlich Bio-Gide®) til genopbygning af komplekse alveolære knogledefekter.

Kontakt os

Produktspecialist
Tina Hedegaard Jensen

Telefon 31 79 77 81

tina.hedegaard@plandent.dk

KØB I WEBSHOP


Geistlich BIO-GIDE

Geistlich BIO-GIDE COMPRESSED

Geistlich BIO-GIDE PERIO

Geistlich BIO-GIDE SHAPE

Geistlich COMBI-KIT


Relaterede terapeutiske områder
​​​​​​​

Ekstraktionsalveolen

Knoglegenopbygning – mindre

Knoglegenopbygning – større

Sinusløft ​​​​​​​

Yxoss CBR® er den første skræddersyede 3D printede løsning til regenerering af komplekse knogledefekter

ReOss® anvender den bedste CAD/CAM teknologi, der er til rådighed, for løse patientspecifikke krav i forbindelse med planlagt knoglegenopbygning. Ved hjælp af en patenteret proces, printes et kontureret, formstabilt 3D net i det reneste titanium. Nettet er baseret på CT- eller CBCT billeder, og bidrager til en skræddersyet knogleregenerering (customized bone regeneration, CBR®).  

Yxoss CBR® har et klart potentiale til at revolutionere den orale knoglegenopbygning. Den mere almindeligt anvendte ”titanium mesh” skræddersys, ved hjælp af en digital proces, så den passer den individuelle anatomi af hver enkelt patient.

Har du nogensinde planlagt den individuelle regenerative procedure sammen med en kirurgisk guide for at opnå den korrekte position af det protetiske implantat?

Dette er nu en mulighed med Yxoss CBR® Backward.

ReOss® tilbyder muligheden for integreret implantatpositionering i forbindelse med den kirurgiske planlægning. Ved bestilling af 3D design til Yxoss CBR® , kan du også bestille den protetiske positionering ved at bruge Yxoss CBR® nettet som en kirurgisk guide for placering af implantatet. Du modtager et digitalt forslag til 3D designet, hvor åbningerne allerede er integreret i Yxoss CBR® nettet for den fremtidige positionering af pilotboret.

Efter du har sendt det godkendte design til ReOss, vil du modtage et Yxoss CBR® Backward net klar til sterilisering og implantering. I forbindelse med det kirurgiske indgreb, kan Yxoss CBR® Backward med de integrerede åbninger, anvendes som kirurgisk guide til positionering af implantat pilotboret. De efterfølgende trin i forbindelse med implantatindsættelsen kan ske efter nettet er fjernet.

Download materiale