Planmeca

Planmeca designer og producerer højteknologisk dentaludstyr. Alle Planmecas produkter designes og produceres i Helsinki, Finland. Mere end 98% af virksomhedens produktion eksporteres til mere end 100 lande.

Planmeca er den største privatejede virksomhed og det tredjestørste selskab på det dentale udstyrsmarked. Virksomheden er veletableret på højteknologiske dentalmarkeder verden over med betydelige markedsandele i USA, Japan og de europæiske lande. Planmeca koncernen beskæftiger 2.400 medarbejdere.

Planmecas vigtigste produktlinjer er tandlægestole, røntgen, digital billedbehandling og software.

Planmeca arbejder tæt sammen med de førende universiteter samt et stort antal tandlæger med henblik på konstant at være på forkant med udviklingen.

Planmeca er stærkt engageret i banebrydende forskning og udvikling. Virksomheden satser på innovative løsninger og har en solid førerposition inden for digital billedbehandling og avancerede computerintegrerede behandlingskoncepter.

Planmeca kombinerer den nyeste teknologi med stærkt design. Alle løsninger samles i Planmecas All In One koncept: vi vil levere komplette, fuldt integrerede løsninger, hvor både udstyr og software kan tilpasses optimalt til den enkelte kunde.

Plandent Division er en gruppe af ledende europæiske distributionsselskaber, der er totalleverandører af forbrugsvarer, udstyr og software til tandlægeverdenen. Med hovedkontor i Finland har Plandent distributionsselskaber i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Holland, UK og de baltiske lande.
​​​​​​​