Historien bag Giv et smil-fonden


Giv et smil-fonden er en selvstændig velgørende forening med Plandent som medstifter.

Formålet med fonden er at give flere mennesker i Danmark muligheden for at få sunde tænder og et nyt smil. Et nyt smil kan være med til at øge livskvaliteten, og derfor vil vi gerne være med til at sikre, at endnu flere kan få hjælp til tandlæge.

Det er en opgave, som vi ikke kan løfte alene, og derfor inviterer vi tandklinikker, specialister og leverandører i dentalbranchen til at være med.

Du har måske allerede hørt historien om, hvordan Alex Mott fik hjælp af tandlæge Marc Onuoha til at få et nyt smil? Historien ramte os lige i hjertet, og vi havde et ønske om at hjælpe andre, der står i samme situation som Alex. Derfor besluttede vi i Plandent at oprette en fond med det formål at hjælpe andre, der falder uden for det system, der findes i dag.

Giv et smil-fonden er et tilbud til dig, der ikke har andre muligheder for at få hjælp til tandlæge, og som tror på, at et nyt smil kan være med til at skabe en positiv forandring i dit liv.

Plandent har i mange år hjulpet mennesker med at få bedre og sundere tænder, bl.a. ved at støtte organisationerne Tandrødderne, Tandsundhed Uden Grænser og de danske tandklinikker. Og nu hjælper vi også gennem Giv et smil-fonden.


Kontakt os

Har du spørgsmål til fonden eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Clara Rao på info@givetsmilfonden.dk
Fra venstre: Tidligere patient Alex Mott, tandlæge Marc Onuoha og adm. direktør i Plandent, Dennis Hindsberg