Removere og kronefræsere

Det går meget lettere og hurtigere at fjerne gamle fyldninger og kroner, hvis du bruger et specialbor til opgaven.

Hårdmetal med specielle skær og tværhug, kan gøre opslidsning af af metal- og MK kroner til en hurtig opgave, mens det særlige Komet 4Zr diamantbor skal på banen, hvor zirkonium skal fjernes. Husk altid kraftig vandkøling, når du arbejder med zirkonium.

Bemærk også specialborene til at fjerne komposit og amalgam.


Kontakt

Birte Pilgaard
Intern salgsassistent

Telefon 43 66 44 44

birte.pilgaard@plandent.dk

Komet HM amalgamfræser H32

Cylinderformet hårdmetal amalgamfræser med krydsskær og afrundet skærende top. Boret har 2 blå ringmarkeringer og anvendes til udboring af amalgamfyldninger.

Komet kompositfræser 5985

Cylinderformet specialbor til udboring af eksisterende fyldninger af komposit, kompomer og ormocer. Fræserens design giver effektiv penetration i axial og sideværs retning.
​​​​​​​

Kronefræser 4ZR

Fræser til opslidsning af zirkonium kroner. Diamanterne er specielt coatede, og giver en bedre og hurtigere fræsning og lang holdbarhed på instrumentet.
​​​​​​​

Kronefræser H34/H34L

Cylinderformet hårdmetal kronefræser med snoet skær med tværhug og afrundet skærende top. Boret har 2 sorte (metal) ringmarkeringer og anvendes til deling af metalkroner - i én 45 graders vinkel.

Kronefræser H4MC

Cylinderformet hårdmetal kronefræser med krydsskær og afrundet skærende top. Boret har 1 hvid (keramik) og 1 sort (metal) ringmarkering og anvendes til deling af facader og metal-keramikkroner - i én 45 graders vinkel.