Nyheder & pressemeddelelser

Hvordan undgår du rust og sløve bor?

Vil det ikke være dejligt at slippe for at skifte bor så ofte? Du kan selv gøre meget for at undgå, at dine bor bliver slidte og sløve eller ruster. Her får du et par tips til at forlænge levetiden på dine roterende instrumenter.
​​​​​​​

LÆS ARTIKLEN HER

Få hjælp til mundtørhed

Vidste du, at 10-30 % af befolkningen lider af mundtørhed over kortere eller længere tid? Hver anden person over 65 år rammes, og der er mangel på effektive spytstimulerende midler på markedet. Nøglen til lindring kommer fra Dr. Thorbjörg Jensdottir.


​​​​​​​LÆS ARTIKLEN HER

Drømmer du om en ny klinik?

Projektering af en ny tandklinik kan have mange indfaldsvinkler. Du vil måske bygge nyt, udvide en eksisterende klinik, flytte til nye lokaler eller bare have nye øjne på indretningen? Vi kaster her lys over de ting, du skal have med i baghovedet for at sikre et vellykket projekt.​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​LÆS ARTIKLEN HER

På fælles mission for den danske folkesundhed

Den danske virksomhed, Plandent, og Københavns Universitet bygger bro mellem den dentale og den medicinske verden. Sammen sætter parterne alt ind på et nyt banebrydende forskningsprojekt i en fælles mission om at forbedre folkesundheden.      

LÆS PRESSEMEDDELELSEN HER

Er klinikken ferieklar?

Sommerferien venter forude, og måske skal I en tur til udlandet eller hygge i sommerhus? Hvis I holder ferielukket på klinikken, får I her nogle gode råd til, hvordan I sikrer jer, at klinikkens udstyr fungerer, som det skal, når I genåbner efter ferien.

LÆS ARTIKLEN HER