Nyheder & pressemeddelelser​​​​​​​Plandent er B Corp-certificeret

Den danske dentalleverandør, Plandent, tager et kæmpe skridt på deres bæredygtighedsrejse ved nu at være B Corp-certificeret. Dermed fastslår Plandent deres forpligtelse til at overholde høje standarder for social, miljø- og samfundsmæssig ansvarlighed.

LÆS PRESSEMEDDELELSEN HER

Fem mobile tandklinikker til Ukraine

Den 21. juni ankom Planmecas fem mobile tandklinikker til Ukraine. Formålet er at tilbyde tandpleje i områder, der ligger langt fra tandklinikker eller til patienter, der ellers ville have svært ved at få adgang til tandpleje.

LÆS PRESSEMEDDELELSEN HER


Samarbejde skal mindske tandklinikkers miljøaftryk

Den danske dentalleverandør, Plandent, og PostNord har sammen skabt et nyt alternativt leveringssystem, der bl.a. skal skære en fjerdedel af CO2-udledningen fra emballageforbruget hos danske tandlægeklinikker. .

LÆS ARTIKLEN HER

På fælles mission for den danske folkesundhed

Den danske virksomhed, Plandent, og Københavns Universitet bygger bro mellem den dentale og den medicinske verden. Sammen sætter parterne alt ind på et nyt banebrydende forskningsprojekt i en fælles mission om at forbedre folkesundheden.      

LÆS PRESSEMEDDELELSEN HER

Er klinikken ferieklar?

Sommerferien venter forude, og måske skal I en tur til udlandet eller hygge i sommerhus? Hvis I holder ferielukket på klinikken, får I her nogle gode råd til, hvordan I sikrer jer, at klinikkens udstyr fungerer, som det skal, når I genåbner efter ferien.

LÆS ARTIKLEN HER

Hvordan undgår du rust og sløve bor?

Vil det ikke være dejligt at slippe for at skifte bor så ofte? Du kan selv gøre meget for at undgå, at dine bor bliver slidte og sløve eller ruster. Her får du et par tips til at forlænge levetiden på dine roterende instrumenter.
​​​​​​​

LÆS ARTIKLEN HER

Få hjælp til mundtørhed

Vidste du, at 10-30 % af befolkningen lider af mundtørhed over kortere eller længere tid? Hver anden person over 65 år rammes, og der er mangel på effektive spytstimulerende midler på markedet. Nøglen til lindring kommer fra Dr. Thorbjörg Jensdottir.


​​​​​​​LÆS ARTIKLEN HER

Drømmer du om en ny klinik?

Projektering af en ny tandklinik kan have mange indfaldsvinkler. Du vil måske bygge nyt, udvide en eksisterende klinik, flytte til nye lokaler eller bare have nye øjne på indretningen? Vi kaster her lys over de ting, du skal have med i baghovedet for at sikre et vellykket projekt.​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​LÆS ARTIKLEN HER