Gipsfræsere

Se et udvalg af effektive gipsfræsere fra Komet.

Vær opmærksom på at der findes fræsere, der er særligt beregnet til henholdsvis våd eller tør gips. Vælg den rette fræser for længst mulig levetid af instrumentet.

Kontakt

Birte Pilgaard
Intern salgsassistent
Telefon 43 66 44 44
birte.pilgaard@plandent.dk

Komet gipsfræser
H79SGEA

Komet hårdmetal gipsfræser, knopformet med specialslebet skær. Super grov, blå ringmarkering. Til håndstykket.​​​​​​​


Komet gipsfræser
H251GEA

Komet hårdmetal gipsfræser, knopformet, til håndstykket. Grov, version A skær. Blå ringmarkering. Anvendes til grov trimning af våd gips.
​​​​​​​

Komet akrylfræser
​​​​​​​H79E

Konisk hårdmetal fræser med afrundet top og krydsskær (dette giver en særlig skarphed og gør den meget effektiv uden ekstra arbejdsbelastning for hånden).
​​​​​​​

Komet akrylfræser
H251E

Knopformet hårdmetalfræser med forskudte skær (E=specialslebet). Anvendes til trimning og korrigering af akryl, gips og metallegeringer.
​​​​​​​

Komet gipsfræser
H251GEA, knop

GEA-gipsfræsere er beregnet til reduktion på tør gips. Kan fjerne store mængder uden at stoppe til eller blive sløv. Grov,  L=14mm. Til håndstykket.


​​​​​​​

Komet gipsfræser ​​​​​​​
H79SGFA

SGFA-fræser der er specielt fremstillet til at bearbejde fugtig gips. Fjerner store mængder materiale uden at stoppe til eller blive sløv, og efterlader overfladen glat. Kan også bruges på tørt gips.


Komet gipsfræser ​​​​​​​
H72SGFA

SGFA-fræser der er specielt fremstillet til at bearbejde fugtig gips. Fjerner store mængder materiale uden at stoppe til eller blive sløv, og efterlader overfladen glat. Kan også bruges på tør gips.


Komet akrylfræser
H351E

Hårdmetalfræser med forskudte skær (E=specialslebet). Anvendes til trimning og korrigering af akryl og metallegeringer.