Komet

Kvalitetsbor med fast rabat

​​​​​​​Komet betragtes af Plandent, som vores ”eget” mærke, idet vi igennem mere end 30 år har været Komets eksklusivforhandler i Danmark. Som Stjernekunde og som StjernePLUSkunde får du altid 20%  rabat på normalprisen. Derudover er der fast mængderabat, når du køber flere af samme pakning.

Kometbor fremstilles af det tyske firma Gebr. Brasseler, som gennem mere end 90 år, har udviklet kvalitets-bor til sundhedssektoren.

Komet er verdens største borproducent, og alle bor kontrolleres efter højeste standarder. Det betyder at hvert bor har præcis samme dimensioner og egenskaber, hver gang det produceres. Det betyder, at der ikke er slør når boret kører, og kaviteten altid får det design, du planlægger.

Birte Pilgaard
Intern salgsassistent
Telefon 43 66 44 44

birte.pilgaard@plandent.dk


Kan du score en 10’er i viden om bor?

​​​​​​​Har du helt styr på, hvordan du vælger det rigtige bor? Vi taler dagligt med klinikker om valg af bor til forskellige behandlinger.

Desværre oplever vi, at mange anvender borene forkert, så de ikke yder maksimalt eller slides for hurtigt.

​​​​​​​Test din egen viden og bliv lidt klogere på bor her.
​​​​​​​

Test din viden her!

Lær dit bor at kende

Der er mange oplysninger på en borpakke, og informationerne er nyttige, når du skal vælge den rette model, grovhed eller endda den hastighed, hvor boret yder sit maksimale.

Farvekoder

Videoer om bor

Hør Plandents borspecialist, Birte Pilgaard, og tandlæge, Jan Thomsen, dele ud af deres erfaringer om bor.