Rodfile og filsystemer til endodonti

Orbis rodfile– sikker endodonti og god økonomi

Orbis sortimentet finder du både håndfile og maskinfile til endodonti. Maskinfilene er fremstillet i fleksibel nikkeltitanium (niti) og bruges i endomotor på et passende program. Håndfile findes i både stål og nikkeltitaniuim


Maskinfil til endomotor

Orbis findes tre forskellige filsystemer, der bruges i endomotor. Alle Orbis rodfile er sterilt enkeltpakket og er klar til brug.


Find dine file:

Orbis RC Files og Orbis RC Blue rodfile​​​​​​​

Orbis Golden One rodfil

Orbis Golden One Glider

Orbis Golden Taper rodfil

Orbis håndfil

Kontakt tandlæge og produktchef Pernelle Frickmann, hvis du har spørgsmål om filsystemer, procedurer eller materialer.

Ring på 43 66 44 25 eller mail til pfr@plandent.dk
"Vi har længe brugt Orbis Golden Taper filene og vi er alle på klinikken godt tilfredse med dem. De er af en rigtig god kvalitet til en fornuftig pris".

Tandlæge Lene Meyer, Tandteamet Teaterstien, HaderslevOrbis rodfile er god kvalitet til lave priser.


Er du StjernePlus-kunde, får du 30% rabat på normalprisen!

Disse rodfile er fremstillet i nikkeltitanium. RC Files rodfil er sølvfarvet og er relativt fleksibel. RC Blue rodfil har fået en varmebehandling, der gør den ekstra fleksibel. Den kan forbøjes og gør det lettere at komme ned i en krum rodkanal.

Disse reciprokerende rodfile bruges som enfil filsystem, hvor det som udgangspunkt er tilstrækkeligt at bruge en enkelt fil for at udrense en rodkanal tilstrækkeligt til endeligt rodmål. Rodfilene fås i tre størrelse: R25 (rød 08/25), R40 (sort 05/40) og R50 (gul 06/50). De bruges i endomotor på det reciprokerende Reciproc/Reciproc Blue program.

Du kan med fordel rodfylde med Reciproc guttaperka (guttapercha), der har samme dimension som rodfilen. Reciproc guttaperka findes i to udgaver: Reciproc Blue guttapercha point og Reciproc guttapercha point.


Brochure: Orbis RC Files og RC Blue

Bestil i webshop: Orbis RC Files og Orbis RC Blue rodfile


Superelastisk rodfil fremstillet i varmebehandlet nikkeltitanium. Filen kan forbøjes og gør det lettere at komme ned i en krum rodkanal. Orbis Golden One rodfile bruges som enfil filsystem, hvor det oftest er tilstrækkeligt at bruge en enkelt fil for at udrense en rodkanal tilstrækkeligt.

Rodfilene findes i fire størrelser: Lille (gul), primær (rød), medium (grøn) og stor (hvid). De bruges i endomotor på det reciprokerende WaveOne/WaveOne Gold program. Du kan med fordel rodfylde med WaveOne Gold Conform Fit guttapercha, der har samme dimensioner som rodfilen.


Brochure: ORBIS GOLDEN ONE – hurtig, sikker og forudsigelig rodbehandling

Bestil i webshop: Orbis Golden One rodfilGlideren kan du bruge som supplement til den initiale præparation af rodkanalen, som oftest udføres med håndfile. Gliderens spidsstørrelse er 0,15mm og har en varierende taper (2-6%), der gør rofilen mere konisk op imod håndtaget. Det giver en effektiv præparation af glide path (glidesti), så du hurtigere kan skifte over til den valgte rodfil og fortsætte med den endelige udrensning og præparation af rodkanalen. Rodfilen bruges i endomotor på det reciprokerende WaveOne/WaveOne Gold program.

Bestil i webshop: Orbis Golden One Glider

Fleksible varmebehandlede nikkeltitanium rodfile, der bruges i en fast sekvens så rodkanalen udvides gradvist. Rodfilene bruges i endomotor på roterende ProTaper/ProTaper Gold program eller i vinkelstykke med meget lav hastighed (250-300 rpm). Rodfilene findes i følgende størrelser: SX (shaping), S1 (lilla), S2 (hvid), F1 (gul), F2 (rød), F3 (blå), F4 (sort) og F5 (gul). Du kan med fordel rodfylde med ProTaper Gold Conform Fit guttapercha, der har samme dimensioner som rodfilen.


Brochure: Orbis Golden Taper

Bestil i webshop: Orbis Golden Taper


I sortimentet af rodfile til endodonti finder du også et stort udvalg af håndfile: Orbis Hedstrøm håndfil, Orbis K Reamer håndfile, Orbis K-fil håndfil og Orbis Niti-flex K håndfil.  

Rodfile - maskinfilene er fremstillet i fleksibel nikkeltitanium

Orbis Golden Taper-filene er meget fleksible​​​​​​​


Vidste du, at vi også har forskellige Orbis håndfile?

FAQ

• Hvilken endomotor kan Orbis RC file og Orbis RC Blue rodfile bruges på? •

Filene skal bruges på det reciprokerende Reciproc/Reciproc Blue program. Det finder du i følgende endomotor: VDW Reciproc Gold, VDW Reciproc Silver, VDW Connect Drive (udgået), VDW Reciproc Direct Vinkelstykke, X-Smart IQ (udgået), X-Smart Plus, E-Connect S.

• Hvilken endomotor kan Orbis Golden One rodfile bruges på? •

Filene skal bruges på det reciprokerende WaveOne/WaveOne Gold program. Det finder du i følgende endomotor: VDW Reciproc Gold, VDW Reciproc Silver, VDW Connect Drive (udgået), X-Smart IQ (udgået), X-Smart Plus, E-Connect S.

• Hvilken endomotor kan Orbis Perfect Golden One rodfile bruges på? •

Filene skal bruges på det roterende ProTaper/ProTaper Gold program. Det finder du i følgende endomotor: VDW Reciproc Gold, VDW Reciproc Silver, VDW Connect Drive (udgået), X-Smart IQ (udgået), X-Smart Plus, E-Connect S. Herudover kan Anthogyr vinkelstykke også bruges.

• Hvilke reciprokerende rodfile findes der? •

Der findes blandt andet: VDW Reciproc, VDW Reciproc Blue, WaveOne Gold (Dentsply), Sendoline S1 (Sendoline), R-motion (FKG), Orbis Golden One, Orbis RC Files, Orbis RC Blue.

• Hvilke roterende rodfile findes der? •

Der findes mange roterende rodfile, blandt andet: Race (FKG), Bio-Race (FKG), BT-Race (FKG), XP-endo Shaper (FKG), RaceEvo (FKG), ProTaper Gold (Dentsply), ProTaper Next (Dentsply), TruNatomy (Dentsply), Hyflex (Coltene), TF files (KaVo Kerr).

• Hvilket endoprogram skal Orbis Golden One rodfile bruges på? •

Filene skal bruges på det reciprokerende endoprogram: WaveOne/WaveOne Gold.

• Hvilket endoprogram skal Orbis RC file og Orbis RC Blue rodfile bruges på? •

Filene skal bruges på det reciprokerende endoprogram: Reciproc/Reciproc Blue.

• Hvilket endoprogram skal Orbis Perfect Golden One rodfile bruges på? •

Filene skal bruges på det roterende ProTaper/ProTaper Gold program.

• Hvilket endoprogram skal Orbis Perfect Golden One rodfile bruges på? •

Filene skal bruges på det roterende ProTaper/ProTaper Gold program.