Betalingsløsninger til tandlæge og klinik

DentalSuite samarbejder med Verifone og Open om betalingsterminaler.

Det betyder, at du har mulighed for at vælge mellem flere terminalløsninger til din klinik. Både Opens og Verifones løsninger er fuldt integrerede i DentalSuite, så du let kan tage imod kortbetalinger på klinikken.

Har I flere CVR-numre på klinikken, kan det i øjeblikket kun håndteres af Open IPP 350. Vær opmærksom på at én betalingsterminal kobles til én arbejdsstation, så hvis du har flere i receptionen, skal du bestille et tilsvarende antal terminaler.

Vil du læse mere om de internationale sikkerhedskrav til betalingsterminaler?

Få flere informationer på NETS hjemmeside.

Hvad skal du gøre for at få en betalingsterminal?

Step 1: Tegn en aftale med Nets
Nets er indløser af Dankortet, så der skal tegnes en aftale med Nets for at du kan få tilknyttet din terminal til din forretning


Step 2: Bestil din terminal hos Plandent for en integreret løsning
Vælg ml. Verifones og Opens (tidligere OpenSolution) terminal. Bemærk at det kun er Opens terminal, der kan håndtere flere CVR-numre.


Step 3: MobilePay (valgfrit)
​​​​​​​
Ønsker I MobilePay direkte på terminalen, er det kun tilgængeligt på Verifone P400 terminalen. Kontakt MobilePay for at tegne en Point-of-sale V10 aftale.
Ønsker I en terminal fra Open skal I tegne en ”my Shop” aftale, hvor I vil kunne have MobilePay ved siden af. Ved denne løsning skal I selv bogføre betalingerne.


Step 4: Indløsning af Visa/MasterCard (valgfrit)
En Nets aftale sikrer transaktionen af Dankortet. Vil du spare penge på rene VISA og MasterCard transaktioner (kort uden Dankort), skal du tegne en aftale med andre udbydere. Vi samarbejder med Swedbank Pay, der tilbyder de billigste satser pr. transaktion på markedet.

Bestil din terminal ved at sende en mail til dsp@plandent.dk

Bestil din terminal her:


Open IPP350

IPP 350 er en stationær betalingsterminal med en stor farveskærm og store ergonomiske knapper. Den lever naturligvis op til de sikkerhedskrav, som er fastlagt af de internationale kortselskaber.

Kan fungere med flere CVR-numre.

Pris

Terminal: 7.288,-
Valgfrit stativ: 1.005,-
Oprettelse og installation: 2.735,-
Abonnement og licens: 2.523,- pr. årVerifone P400

P400 er en kompakt terminal med farvedisplay, der kan levere hurtige transaktioner, herunder de nye mobile betalinger. Betal med kort (chip og kontaktløst), MobilePay, Apple Pay, Samsung Pay og mobile wallets. Tilvalg af MobilePay på terminal.

Pris

Terminal: 6.949,-
Valgfrit stativ: 960,-
Oprettelse og installation: 2.735,-
Abonnement og licens: 3.522,- pr. år

Billigere VISA- og Mastercard-transaktioner

Samarbejdet med Swedbank Pay betyder, at klinikken kan spare penge og få udbetalt kortomsætning efter kun to dage.

Vi har forhandlet gode priser vedrørende indløsning af Visa og Mastercard:

  • Danske VISA/MasterCard debitkort 0,61%
  • Danske VISA/MasterCard kreditkort 0,72%

Swedbank Pay giver en række fordele, bl.a. ingen oprettelse, ingen månedsafgift, lave serviceudgifter og du får hele beløbet uden fradrag af gebyr efter 2 bankdage. Sidst på måneden modtager du en samlet faktura på gebyrerne.

Det er nemt at skifte: Har du i forvejen en aftale på Visa/Mastercard, hvor du er dårligere stillet, kan du nemt og gratis skifte til Swedbank Pay.

Du skal blot udfylde en ansøgning, så ordner Swedbank resten! Udfyld kontaktformularen, og du vil blive kontaktet. Ansøgning til Swedbank Pay - klik her.

FAQ - find svar på dine spørgsmål her

Hvornår skal jeg skifte betalingsterminal?

Tidspunktet for udskiftning afhænger af den type betalingsterminal, du har i dag.

Læs mere her

Hvilke terminaler kan jeg vælge imellem?

Du kan vælge i mellem to terminaler integreret med DentalSuite:

  • IPP 350 fra Open
  • P400 fra Verifone

Kan jeg få MobilePay integreret?

Terminalen P400 fra Verifone kan integreres til MobilePay.

Hvad koster det at få MobilePay?

Der skal tegnes en indløsningsaftale med MobilePay.

Har du en Verifone terminal og gerne vil bestille MobilePay, skal du kontakte kundeservice@verifone.dk og angive kliniknavn og terminalnr. (står bag på terminalen). Har du endnu ikke en Verifone terminal og gerne vil bestille, så husk at angive på bestillingslisten, at du også gerne vil bestille MobilePay.

Hvilke typer kort kan terminalerne læse?

Terminalen kan læse alle typer af kort, og afhænger af hvilken indløsningsaftale I har med jeres pengeinstitut/NETS/Swedbank/Teller m.m.

Håndterer terminalerne flere CVR-numre?

I øjeblikket er det kun Open terminal IPP 350, der kan håndtere flere firmaer.

Hvad indgår i installationsprisen?

Med i prisen indgår BLE chip og oprettelsesgebyr.

Hvad indgår i den årlige drift?

  • Brugsretten til at benytte de programmer, der er installeret i terminalen
  • Gateway: en forbindelse, der gør det muligt at sende betalinger fra terminalen via det åbne internet ind på indløserens lukkede netværk. Af sikkerhedsmæssige hensyn kræver det en godkendt gateway.
  • PSAM software-abonnement: for løbende at opdatere og vedligeholde PSAM teknologien, har NETS indført en PSAM softwarelicens

Hvad er beløbsgrænsen for MobilePay?

Beløbsgrænsen afhænger af, hvordan kunden er identificeret i MobilePay.Det kræver loven. Jo bedre de er identificeret, desto flere penge kan de overføre.

Læs mere her

Bestil eller kontakt os her

Har du spørgsmål eller ønsker du at købe en terminal, er du velkommen til at kontakte os på 43 66 44 99 eller mail dssupport@plandent.dk​​​​​​​BEMÆRK: Der kan være op til 2 ugers leveringstid på din nye terminal.

Forudsætninger: Du skal have seneste DentalSuite opdatering, minimum Windows 10 installeret på din PC og netforbindelse til betalingsterminalen.