Klinikindretning - indretning af tandklinik, klinik, reception, venteværelse og klinikrum

Dental indretning af din tandklinik – sådan kommer du godt fra start!

Funktionel indretning af en tandklinik eller reception, venteværelse eller klinikrum kræver en velovervejet planlægning. Du har helt sikkert nogle idéer til, hvordan du gerne vil indrette din klinik og har måske besøgt andre tandklinikker som inspiration. Nu skal idéerne omsættes til et egentligt byggeprojekt.

Hvis du vil skabe en tandklinik, som er gennemtænkt i forhold til ergonomi, hygiejne og effektiv klinikdrift, skal du få kvalificeret rådgivning, allerede inden dit byggeprojekt sættes i gang. Når du fra starten samarbejder med byggeledere og håndværkere med erfaring inden for indretning af tandklinikker, sparer du tid og undgår fejl, som er svære at rette op på senere i forløbet.   

Plandent har mange års erfaring med renovering, ombygning og nyindretning af tandklinikker, og vores erfaring i samspil med dine tanker danner grundlaget for designet af en optimalt fungerende klinik, som samtidig er præsentabel og med et godt arbejdsmiljø.

Indretningen af din klinik bliver lettere, når du har en erfaren projektleder

Vi kan agere som dine tekniske rådgivere på sidelinjen, så alle lovkrav bliver overholdt (fx i forbindelse med røntgenrum), eller vi kan tage os af hele entreprisen, så du selv undgår at stå for projektledelsen og koordineringen med diverse håndværkere. Vi har et godt netværk af håndværkere, som er vant til at renovere og indrette tandklinikker for os og vores kunder og derfor ved, hvilke høje krav vi stiller til deres arbejde.

Peter Jacobsen

Chefkonsulent udstyr
60 43 88 61
peter.jacobsen@plandent.dk

Kim Engelke

Regionschef udstyr og service, Vallensbæk
40 43 47 47
kim.engelke@plandent.dk

Tandklinik – få forslag til indretning og et godt bud på en planløsning

Det kan virke uoverskueligt at skulle tage stilling til rumforløb i en tandklinik, vand og elinstallationer, belysning og placering af tandlægeunits. Og hvis der er tale om en nyetablering af en tandklinik i lokaler, der ikke tidligere har rummet en klinik – er lokalerne så overhovedet egnede?

Den tidlige designfase i et byggeprojekt er utrolig vigtig for et vellykket slutresultat, så du bør kraftigt overveje at involvere en kompetent samarbejdspartner tidligt i forløbet. Vi er ofte med som rådgivere i byggeprojekter, allerede inden vores kunder skriver under på leje- eller købskontrakter. Det giver vores kunder en sikkerhed for, at de ikke senere står med lokaler, der ikke kan fungere som tandklinik grundet eksempelvis forkert rørføring eller manglende plads til en sugemotor.

Kontakt Plandents udstyrsafdeling på 43 66 44 34 og tal med vores indretningseksperter. Vi tager gerne med ud og inspicerer lokaler. Vi står også klar med indretningsforslag og et bud på den rette planløsning til din tandklinik.

Venteværelse med børnehjørne til indretning af klinik

Tandklinik – byggetilladelser og myndighedskrav skal overholdes i indretningen

Når du indretter en tandklinik, skal der selvfølgelig være styr på såvel byggetilladelser som overholdelse af lovkrav til røntgeninstallationer. Du skal også tænke på arbejdsmiljøet og have godkendelser fra ex. brandmyndighederne. Der er mange specifikke krav, som gælder tandklinikker, så det er vigtigt, at du allierer dig med en samarbejdspartner, der kender branchen og kan løfte opgaven. Det går ikke, at tandklinikken er flot indrettet, hvis du ikke har alle de nødvendige myndighedsgodkendelser.

Tegninger af skabsindretning til klinikindretning

Indretning af din tandklinik – brug kompetente håndværkere med erfaring fra tandklinikker

Det er en klar fordel at arbejde med et håndværkerteam, som har erfaring med at bygge tandklinikker og kender de myndighedskrav, der stilles til tandklinikkers indretning og udstyr. Desuden er det også en stor fordel, at håndværkerne kender til mange klinikejeres høje forventninger til finish og æstetik. Plandent har et helt hold klar, vi har eksekveret mange projekter sammen med, og som vi til enhver tid vil anbefale. Har dine egne håndværkere til dit indretningsprojekt, arbejder vi selvfølgelig gerne sammen med dem.

Indretning af alt fra ét klinikrum over ny sterilisation til totalindretning  

Ingen opgaver er for store eller små for Plandents indretningsteam.
Når vi påtager os din klinikindretningsopgave, tager vi udgangspunkt i dine behov. Vi lytter til dine ønsker, når vi kommer med forslag til indretning, men sørger selvfølgelig for, at drømmene kan fungere i praksis. Vi sætter en ære i at lave helhedsløsninger, hvor det visuelle og funktionelle går op i en højere enhed, så din tandklinik både er præsentabel for dine patienter og har et godt arbejdsmiljø.
Klinikindretningsopgaverne kan spænde helt fra ommøblering af din reception, sterilisation eller et enkelt klinikrum til den helt store ombygning eller nyetablering med fuld projektstyring.  
Hos os kan du både købe klinikinventer fra Climo og Inform, og vi samarbejder endvidere med Rumas når der skal laves totalløsninger.

Din ombygning og indretning af klinikken er i trygge hænder hos os

Du får en fast kontaktperson tilknyttet som projektleder, så kommunikationen bliver lettere for dig. Men vi har et stort team bagved, som bidrager til processen. Vi arbejder tværorganisatorisk og trækker på de kolleger, som har de rette kompetencer.  Skal du fx have indrettet en ny steril, inddrager vi vores hygiejneekspert, som har 100% styr på NIR og blik for workflowet med kassetter, poser og skuffestørrelser m.v. Det sikrer en indretning, som gør jeres hverdag lettere.  
Vi samarbejder med både leverandører af skabsløsninger og eventuelle indretningsarkitekter, som giver din indretning det lille ekstra pift, der skaber glæde i hverdagen.


Har du en indretningsopgave, du skal have klaret? Så kontakt os!

Har du planer om at ombygge eller nyindrette klinikrum, sterilisation eller hele din klinik, kommer vi gerne ud på klinikken og tager en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. Vi kan agere som rådgivere i projektet eller påtage os hele indretningsopgaven. Det er helt op til dig.

Peter Jacobsen

Chefkonsulent udstyr
60 43 88 61
peter.jacobsen@plandent.dk

Kim Engelke

Regionschef udstyr og service, Vallensbæk
40 43 47 47
kim.engelke@plandent.dk

Frits Gandrup

Markedschef udstyr og service
20 40 07 44
frits.gandrup@plandent.dk

Robert Hansen

Udstyrskonsulent
53 63 14 81
robert.hansen@plandent.dk