IP-telefoni

” Plandent samarbejder med IP Group, Maxtel og Evercall om telefoni integreret med DentalSuite journalsystemet.

DentalSuite IP-telefoni fungerer i princippet som almindelig fastnettelefoni, men via internetkabler, som giver den samme høje lydkvalitet uden genlyd bare til en lavere pris.

Vi bruger et lukket og sikkert net som bæremedie, hvilket øger kapaciteten og sikkerheden på linjen. Din telefoni bliver med andre ord en it-løsning, som giver et væld af nye muligheder og mange fordele.

Integreret del af DentalSuite journalsystemet
Med telefoni integreret med journalsystemet kan du bruge telefonen, helt som du plejer, og få den ekstra fordel at computeren hurtigt kan ringe op via pausetasten på tastaturet.

Du kan se, hvilken patient du taler med, da systemet ud fra telefonnummeret automatisk slår patientens data op på skærmen. Overfør informationer om nye patienter direkte til systemet. Det eneste, der skal tilføjes, er et CPR-nr.

Store besparelser
Med DentalSuite telefoni reducerer du elforbruget til gavn for miljøet. Du slipper også for at vedligeholde et helt telefonsystem, og investeringen i løsningen er typisk 50% lavere end hos traditionelle udbydere, der tilbyder samme slags telefoni. Taksten er også billigere, og når I ringer internt til hinanden på klinikken - enten på fastnettelefon eller mobil - er det helt gratis.

Øget effektivitet
Receptionisten vil opleve en betydelig lettere hverdag. Ved opkald kan du fx se patientens data på skærmen, så du ikke behøver at lave opslag manuelt.

Med DentalSuite telefoni har du mulighed for at køre statistikrapporter for at definere spidsbelastede tider på dagen og planlægge dine ressourcer optimalt.

Pris
DentalSuite integrationslicensen koster 6.100,- (uafhængigt af telefonileverandør)Hvem skal du kontakte
Er du interesseret eller vil du vide mere, så ring eller skriv til os:

Support
Mail: itsupport@plandent.dk
Telefon: 43 66 44 99