Talestyring - DentalSuite

PA-registrering uden brug af mus og tastatur

Du kan let og effektivt foretage PA-registreringer med Talestyring fra DentalSuite. Med et headset og Talestyring software fra DentalSuite kan du indtale kommandoer, som med det samme bliver registreret på skærmen.

Du sparer tid på behandlingen og får samtidig en bedre arbejdsstilling. Ved hjælp af headsettet med mikrofon indtaler du dine PA-registreringer direkte i DentalSuite journalsystemet, mens du sidder ved patienten og foretager undersøgelsen.

Du behøver derfor ikke konstant vende dig fra patienten til tastaturet. Som en del af pakken, når du bestiller Talestyring, sender vi det trådløse headset ‘Jabra Pro 9460 Mono’. Headsettet har været testet med gode resultater til netop talestyring og er samtidig komfortabelt i brug.

Se DentalSuite Talestyring i praksis

Tandplejer Marie Thøgersen hos Tandlægerne i Ans har benyttet talestyringsprogrammet siden december 2016 og fortæller om sin oplevelse med produktet.

Se i videoen hvordan hun arbejder med Talestyring ”in action”.

PA-registrering uden brug af mus og tastatur

Foretag let og effektivt PA-registreringer med Talestyring fra DentalSuite.

Med et headset og Talestyring software fra DentalSuite kan du indtale kommandoer, som med det samme bliver registreret på skærmen. Du sparer tid på behandlingen og får samtidig en bedre arbejdsstilling.

Ved hjælp af headsettet med mikrofon indtaler du dine PA-registreringer direkte i DentalSuite journalsystemet, mens du sidder ved patienten og foretager undersøgelsen.

Du behøver derfor ikke konstant vende dig fra patienten til tastaturet.

Tandplejer Marie Thøgersen

”Hvis jeg skal anbefale Talestyring til andre, vil jeg helt klart fremhæve ergonomien. Man kan sidde helt selv og lave de her notater uden at vride i ryggen og løfte i skulderen – og man skal ikke over for at taste på tastaturet, så det også bliver beskidt.Det giver et godt flow.”


Dictus – ny samarbejdspartner

Dictus har mere end 10 års erfaring med udvikling og levering af tale-teknologiske IT løsninger og leverer bl.a. til DR, TV 2, Folketinget, Deloitte og Movia. Dictus’ løsninger baserer på velrenommeret og gennemtestet teknologi og samarbejder med de førende teknologileverandører, heriblandt Nuance.


FAQ

Kan man bruge Talestyring på en terminalserver-løsning?

DentalSuite Talestyring kan desværre ikke benyttes i et terminalserver-miljø.​​​​​​​

Kan jeg anvende mit eget headset til Talestyring?

Vi har testet flere typer af headsets og mikrofoner og kan godkende ‘Jabra Pro 9460 Mono’. For at vi kan stå inde for lydkvaliteten på produktet, anbefaler vi derfor, at du anvender dette headset.

Vi har en tandplejer, som arbejder i flere klinikrum. Kan vi anvende samme licens i flere rum?

En licens er for 3 arbejdsstationer og kan derfor bruges i to klinikrum. Du skal dog være opmærksom på, at du enten skal have 2 headsets eller være indstillet på at flytte headsettet fra det ene klinikrum til det andet.

Hvad er forudsætningerne for at anvende Talestyring?

For at kunne anvende DentalSuite Talestyring skal du have installeret ét af følgende styresystemer: Windows 7, 8 eller 10. Du skal være indstillet på at investere en del tid i starten. Jo flere gange, du anvender programmet og får styr på rutinerne, desto bedre bliver du til Talestyring. Du sparer tid på den lange bane.

Kan jeg være sikker på, at mine noter bliver registreret i DentalSuite?

DentalSuite Talestyring bygger på et stabilt talegenkendelses-system. Det betyder, at dine indtalinger bliver registreret, hvis blot du taler tydeligt, sammenhængende uden lange pauser og benytter de rette kommandoer (se under vejledning og kommandoveje).

Hvilke registreringer kan foretages via Talestyring?

I øjeblikket er det alt inden for PA, der kan registreres.

Hvad er fordelene ved Talestyring?

Du kan indtale dine PA-registreringer direkte i DentalSuite uden at berøre mus og tastatur. Det er hygiejnisk og giver dig en bedre arbejdsstilling, når du ikke vrider i ryg eller skulder for at taste på tastaturet. Derudover kan du selv foretage registreringer og behøver ikke en klinikassistent, der i stedet kan varetage andre opgaver på klinikken.

Du er altid velkommen til at kontakte DentalSuite support:

Telefon: 43 66 44 88

Mandag-torsdag kl. 7.30 – 16.00

Fredag kl. 7.30 – 15.30

Mail: dssupport@plandent.dk

Headset til DentalSuite Talestyring

Som en del af pakken, når du bestiller Talestyring, sender vi det trådløse headset ‘Jabra Pro 9460 Mono’.

Headsettet har været testet med gode resultater til netop talestyring og er samtidig komfortabelt i brug.

Headsettet leveres med en basisstation, der med et USB-kabel skal tilsluttes den computer, hvor talestyringsprogrammet er installeret. Basisstationen fungerer både som oplader og som en praktisk holder, når du ikke bruger headsettet.Talestyring kommandoer og genveje

Det er nemt at bruge Talestyring, når du har teknikken.

Fx når du siger en registrering eller kommando, skal du først holde en kort pause, så siger du hele kommandoen i én sætning og til sidst holder du en kort pause igen.

Her kan du få et overblik over de forskellige kommandoer og genveje, som bruges i Talestyring:

http://ipaper.ipapercms.dk/Plandent/talestyring-kommandoer/