Sugemotor og kompressor fra Dürr Dental til tandlægeklinik


Kompressorer og sugemotorer er omdrejningspunktet for at din klinik kan fungere hver dag. Derfor er det vigtigt at vælge kvalitetsprodukter med den rigtige dimensionering i forhold til klinikkens behov.

Hos Plandent har vi uddannelsen i og ekspertisen til at dimensionere og projektere behovet på din klinik. Vi servicerer alle maskiner og sørger for, at de er funktionsdygtige og vedligeholdte, så de holder længst mulig tid. Vi har maskiner til udlån, så du ikke risikerer, at klinikken står stille i forbindelse med reparationer.


Vil du vide mere?


Kontakt os via hovednummeret ​​​​​​
​​​​​​​og vælg udstyrsafdelingen


Tlf: 43 66 44 44

udstyr@plandent.dk


Sugemotor

Hos Plandent forhandler vi sugemotorer fra Dürr Dental, der tilbyder et bredt sortiment af maskiner i den allerhøjeste kvalitet. Med sugemotorerne vil du altid opleve samme sugetryk på alle klinikker - uanset mængden af brugere.

Med Dürr's sugemotorer er der kun meget lidt vedligehold. Hvis du sørger for at overholde den daglige rengøring og pleje af sugene efter forskrifterne, så kræves der kun årligt eftersyn af servicetekniker.Vi rådgiver gerne om udformningen af sugeinstallationen, samt i valg af den korrekte model og størrelse der passer til dit behov.

Kompressor

Tandlægeklinikker er afhængige af at kompressoren kører upåklageligt og samtidig leverer ren, tør og oliefri luft, der ikke inficerer hverken unit eller behandlingerne.

Hos Plandent forhandler vi Dürr's kompressorer, der tilbyder et bredt udvalg af varianter fra modellen til den lille klinik til den store udgave, der leverer luft til klinikker med op til 70 behandlere. Dürr's kompressorer leverer helt tør luft, der skyldes en særdeles effektiv membrantørrer. Luften er oliefri og stiller derfor høje krav til, at de materialer, som kompressoren er fremstillet af, er i allerhøjeste kvalitet.

Der er 3 års garanti på Dürr's kompressorer, når det årlige eftersyn overholdes.