Klinikkerne udtaler sig om DentalSuite

Vi har spurgt og fået svar!
En række DentalSuite klinikker, nye som erfarne, fortæller her om deres oplevelser med Dental Suite.

Tandlæge Jesper Jensen-Smidt, Tandlægerne på Solsiden

 • Vi er blevet båret igennem implementeringen – en superdygtig underviser og IT tekniker, god support, og hurtig hjælp, når vi har haft behov for at få løst problemer. Det har været en super oplevelse.
 • Makroerne i DentalSuite er guld værd. Det er fantastisk, at jeg selv kan gå ind og ændre på tekster og indhold. Vi vil alle have det på vores egen måde, og systemet giver friheden til selv at designe struktur og udformning af makroerne.
 • Jeg vil til enhver tid anbefale DentalSuite til mine kolleger. Der findes efter min mening ikke et bedre alternativ i Danmark.

Tandlæge Morten Meyer, Tandlægerne i Skørping

 • DentalSuite er meget stabilt. Vi har endnu ikke oplevet, at det er gået ned. Vi er meget glade for den driftsikkerhed vi har fået med DentalSuite.
 • Overgangen fra det tidligere system var ganske let, da brugerfladen er meget intuitiv for selv "ikke-pc-nørder". Vi har i de 2½ år, vi har haft DentalSuite ikke haft "nedbrud", som har forhindret os i at bruge systemet. Stabiliteten giver en stor tryghed, da vi er voldsom afhængig af oplysningerne ikke blot i journalen men også i aftalebogen.

Klinikejer Alli Bouloum fra Holmberg Tandlægeklinik, Vordingborg

 • Jeg har ikke udskiftet noget hardware, siden vi skiftede system, men det reagerer ganske enkelt hurtigere.Der er væsentlig færre klik i DentalSuite, og det gør, at jeg kan skrive min journal hurtigere og mere præcist.

Tandlæge Carsten Blok, Palæklinikken, København

 • Nem og hurtig navigation, ingen nedbrud og en journaldel, som er "toppen af poppen". Det er de primære årsager til, at jeg er yderst tilfreds med, at jeg er skiftet til DentalSuite.
 • Vi er superglade for systemet og sætter pris på alle de nye funktioner og produkter, der er med til at øge effektiviteten på vores klinik.

Tandlæge Sheila Bøgelund Aanæs, Allerød

 • Skiftet til DentalSuite var lettere end vi troede. Vi havde nogle klare forventninger om, hvad DentalSuite burde kunne i forhold til vores gamle system. Efter at have navigeret rundt i DentalSuite og fundet ud af, hvad systemet kunne, er vores forventninger helt klart blevet indfriet.

Tandlæge Hanne Kürstein, Slagelse

 • Overgangen fra papirjournal til DentalSuite gik lettere og hurtigere, end vi turde håbe på. Jeg vil helt klart anbefale DentalSuite til kolleger. Det er et fantastisk journalsystem bakket op af et bagland, der yder en suveræn support og service.

Tandlæge Martin Bagger, Støvring

 • Vi kom rigtig godt fra land med journalen med de små udfordringer, der naturligt affødes af et sådant skifte. Vi har ikke haft større frustrationer end "børnesygdomme" og der er supporten en værdsat hjælp. Det er tydeligt, at vi har fået et bedre produkt, end vi har været vant til.
 • Når det kommer til driftsstabilitet, har vi aldrig oplevet nedbrud. Systemet er stabilt og generelt hurtigt responderende.
 • Jeg kan helt klart anbefale DentalSuite til andre klinikker. Det har lettet så mange ting i vores hverdag. Vi er efter vores skifte sluppet af med små daglige frustrationer, nedbrud og ventetid. Det har været en rigtig god beslutning.

Tandlæge Kim Berthelsen, Ribe Tandlægecenter

 • DentalSuite fungerer rigtig godt og er meget stabilt. Vi har installeret det på vores fire sønderjyske klinikker og hver gang har oplevelsen været i top med implementering og undervisning.
 • DentalSuite er generelt simpelt at bruge og man finder hurtigt de ting, man leder efter i systemet. Søgefunktionen er hurtig og intelligent. Der bruges meget få klik. Kort og godt: det er supernemt og enkelt.
 • Vi skiftede system, fordi vores gamle system var meget ustabilt og man skulle klikke meget rundt i systemet. Det var trættende og forstyrrende. Med DentalSuite er hverdagen helt anderledes og jeg kan kun råde andre til at skifte. Man finder ikke noget, der giver den samme gode oplevelse - vi taler af erfaring.

Tandlægerne Buskbjerg, Aalborg

 • DentalSuite er et nemt og overskueligt system, som i særdeleshed er nemt at komme i gang med. Det skyldes både systemets brugervenlighed men i høj grad også den gode oplevelse, som vi havde, da det blev installeret og vi blev undervist.
 • Vi valgte DentalSuite, fordi det virkede logisk og intuitivt. Nu er det slut med ulæselige kragetæer. Vores papirjournaler har vi naturligvis stadig, men vi kigger næsten aldrig i dem længere. Det hele er jo samlet i DentalSuite og det er nemt at få overblik og søge ting frem. Jo, vores hverdag er blevet både sjovere og nemmere på det journalmæssige plan.
 • Vi bliver af DentalSuite personalet altid mødt af gode engagerede medarbejdere, der heldigvis ikke kender begrebet "dumme spørgsmål". Man får altid en ordentlig og venlig hjælp, når man ringer.Der er mange ting at fremhæve. Rigtig mange gode funktioner, som til sammen gør hverdagen nemmere. Bl.a. sådan en lille detalje, at man kan scanne alle dokumenter ind, f.eks. forsikringspapirer og lignende - man kan samle alt på den enkelte patient og kan bevare et komplet overblik uden at miste noget. Det er enkelt og simpelt at håndtere.
 • Da vi skulle begynde med DentalSuite, var vi mandsopdækket. En god undervisning med øvelser og hjælp til at tage i mod patienterne den første dag. Forinden havde vi fået alt mulig information og vejledning - og det bedste af det hele: alt hvad vi var blevet lovet, holdt stik.
 • Til dem, der overvejer DentalSuite, kan vi blot sige: gør det! Det er et færdigt system, der bare fungerer, som det skal. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen eller kigge i andre retninger.

Tandlæge Bjarne Dietz, Tandlægerne Klostergade, Århus

 • Som forholdsvis ny DentalSuite-bruger synes jeg, vi er kommet forbavsende let gennem konverteringen fra vores tidligere system. Personalet har hurtigt taget de nye funktioner til sig og der er interesse for at udvide med de muligheder, som viser sig ved den daglige brug.
 • Vi er en klinik med mange mennesker. Derfor bruger vi også jævnligt DentalSuite Support. Der bliver altid taget godt i mod os, når vi henvender os.
 • Jeg vil ikke have betænkelighed ved at anbefale DentalSuite til kolleger, som ønsker et nyt tandlægeprogram til klinikken. For mit eget vedkommende har jeg aldrig oplevet noget bedre trods 30 år med EDB og IT på klinikken.
 • Som helhed er vi rigtig godt tilfreds med Dentalsuite og det virker stabilt. Alt i alt føler vi, at vi med DentalSuite og Plandent har et rigtig godt samarbejde.

Tandlæge Joy Breinstrup, Ulstrup

 • DentalSuite overstiger vores forventninger - det er så meget mere avanceret end vores tidligere system

Tandlæge Mette Flyvbjerg, Støvring

 • Opstarten med DentalSuite foregik gnidningsløst. Vi havde forberedt os på en del begyndervanskeligheder, men de udeblev stort set.

Tandlæge Anders Bruun, Århus

 • Vi er meget tilfreds med DentalSuite og Vistascan digitalt fosforpladerøntgen - det er gået over alt forventning og det har været meget fremmende for hele processen på klinikken at få et så velfungerende system.
 • I forbindelse med opstarten på DentalSuite, var vi på klinikken virkelig på "barrikaderne", da vi gik fra nærmest ingen digital journal til fuld digital journal på mindre end et døgn - vores bekymringer blev gjort til skamme. Teamet bag virkede meget velforberedt og rolige.
 • DentalSuite undervisningen sad i skabet og implementeringen fra vores gamle system forløb totalt problemfri.
 • Vi har valgt at bruge supporten ofte, da vi gerne vil i dybden og har interessen for at komme længere ind i systemet. Der er altid en god forklaring på tingene og langt de fleste ting løser vi selv ved hjælp af vores logiske sans - for sådan er systemet bygget op. Når vi selv prøver, så havner vi stort set altid, hvor vi ønsker.
 • Mange ting er blevet optimeret på vores klinik, efter vi har fået DentalSuite. I det hele taget har indførelsen af DentalSuite minimum frigivet 10 timer blandt personalet om ugen. Samtidig er det meget stabilt. Vi har haft en oppetid på 100% siden starten." "Jeg kan ikke forestille mig, at andre systemer kan konkurrere med DentalSuite, og man har en god fornemmelse af at der hele tiden arbejdes på forbedringer.

Tandlægerne Kæraa, Holm & Christensen, Horsens

 • På vores klinik er vi efter mange år med et andet større dansk journalsystem konverteret til DentalSuite. Jeg savner ikke vores gamle system. Jeg er rigtig godt tilfreds med DentalSuite.
 • Regnskab, kalender og især tilkald fungerer rigtig godt! Jeg oplever en rigtig god support - men bruger den ikke meget mere, da programmet fungerer stabilt.
 • Selve undervisningen/opstarten på DentalSuite var spændende og nærmest hyggelig. Det var på ingen måde uoverskueligt og var generelt en rigtig god oplevelse. Vi blev hjulpet rigtig godt i gang og overgangen har været nem.
 • PA-journalen er supergod, meget overskuelig, når man skal registrere status. Dejligt at man selv kan klikke til og fra hvad og hvordan man vil registrere de forskellige ting, fx involveringer, retraktioner, løsninger osv. Historikken er meget mere overskuelig end i vores tidligere system.
 • Jeg er meget glad for DentalSuite. Jeg synes, at de fleste behandlere har nemt ved at omstille sig til at bruge det. Vores opstart på klinikken fungerede rigtig fint og jeg tror ikke, at det kunne gøres bedre eller nemmere.
 • Der er jo mange ting, man kan fremhæve, men et lille udvalg kunne være: Søgefunktionen er smart og hurtig. Systemindkald fungerer supergodt og to-delt journal med både behandlingsplan og journal på samme side er virkelig godt at arbejde med. Det er også nemt og overskueligt at lave overslag.
 • Før DentalSuite havde vi et andet stort og kendt system og allerede efter 3-4 måneder var jeg overbevist om, at DentalSuite helt klart er et bedre system. Bl.a. er DentalSuite meget mere stabilt driftsmæssigt. Vi har ingen problemer haft og har aldrig computere, der f.eks. skal genstartes. Det kunne vi godt opleve med vores tidligere system.
 • Vi havde en god introduktionsfase med en god underviser. Systemet er yderst stabilt og vi har ikke oplevet crash af nogen art, ligesom vi havde jævnligt, før vi skiftede."