SMS Service

Undgå udeblivelser
I en travl hverdag er det uundgåeligt, at der dukker forglemmelser op. En tid hos tandlægen er ofte en af dem - og det er dyrt for klinikkerne. Med DentalSuite SMS service har du mulighed for at minde dine patienter om deres tandlægetid via mobilen.

DentalSuite har udviklet en unik service, der selv sørger for at afsende beskederne på det valgte tidspunkt. Det eneste du skal gøre, er at fortælle systemet, hvornår du ønsker, at patienten skal modtage påmindelsen, hvorefter systemet selv sørger for resten.
I DentalSuite kan du sætte hvert enkelt patient op til, som standard, at modtage én eller to autopåmindelser.

Du får den ekstra fordel, at du kan aktivere to autopåmindelser; den første kan fx aktiveres for nogle dage før, og den anden igen et par timer før tandlægetiden. Denne service kan også kombineres med e-mail.

En SMS serviceaftale kan yderligere udvides med svarmulighed. Det vil sige, at patienterne har mulighed for at svare på jeres SMS - direkte til DentalSuite. Har klinikken lukket, når en patient sender en SMS, vises den så snart I åbner igen.

DentalSuite giver dig også mulighed for at kombinere sms-service med online booking.

Dine patienter får dermed større frihed til selv at planlægge, hvornår de skal til tandlæge og kan booke tiden 24 timer i døgnet. En SMS påmindelse aktiveres af patienten via klinikkens hjemmeside.

Interesseret?
Er du interesseret eller vil du vide mere, så ring eller skriv til os:

Support
Mail: dssupport@plandent.dk
Telefon: 43 66 44 99​​​​​​​

Download produktblad her: