DentalSuite - Tandklinikkers foretrukne journalsystem


DentalSuite er dit ultimative værktøj til effektiv styring af din tandlægepraksis. Vores skræddersyede journalsystem er designet til at lette arbejdsbyrden og forbedre kvaliteten af patientpleje.


Fordele ved at vælge DentalSuite journalsystem:

  • Brugervenlig Interface: DentalSuite tilbyder en intuitiv og brugervenlig grænseflade, der gør det nemt for dig og dit personale at navigere i og registrere patientoplysninger.
  • Effektiv aftalebog: Vores journalsystem hjælper dig med at optimere din aftalebog, så du kan fokusere mere på patientpleje og mindre på administration.
  • Let adgang til data: Få hurtig adgang til tidligere patientjournaler og diagnosticeringshistorik, hvilket gør det nemt at følge op på behandlingsforløb.
  • Integration med diverse tillægsprodukter: DentalSuite er kompatibel med et hav af tillægsprodukter, som er nødvendig for en smidig hverdag på klinikken.

DentalSuite opfylder Erhvervsstyrelsens krav til digitale bogføringssystemer i den nye bogføringslov

Fremragende DentalSuite support

Vores dedikerede supportteam er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller udfordringer, du måtte have, både på brugen af DentalSuite, og den tilhørende IT.

DentalSuite giver dig mulighed for at fokusere på det, der virkelig betyder noget: patientpleje og tilfredshed.


Læs mere om DentalSuite supporten her