Vi var aldrig i tvivl om, at det skulle være en TRIOS

Tandlægerne Holmevej i Højbjerg, Henrik Frandsen, Torsten Traberg og Yasser Haddadi, er kommet rigtig godt i gang med digital aftrykstagning, efter at de i efteråret fik installeret en TRIOS COLOR skanner på klinikken.


Ingen alternativer til TRIOS
Da vi spørger, om Henrik og Torsten i købsprocessen overvejede andre digitale skannere end TRIOS, er svaret et klart og tydeligt NEJ! Det er der ifølge tandlægerne flere årsager til.

Henrik forklarer, at han på et tidligere tidspunkt testede en TRIOS-skanner med nogle meget vanskelige cases: "Jeg var imponeret over den. Jeg lavede nogle prøveaftryk, hvor jeg tænkte, at hvis den kunne tage aftryk af det, kunne den tage aftryk af alt. Og det kunne den!" Og Torsten supplerer: "Vi havde hørt fra flere, at TRIOS-skanneren skulle være den mest brugervenlige. Og Yasser, som for nylig er blevet færdig med sin MSc-afhandling om netop digitalt aftryk og skanning, var enig i, at TRIOS'en var den absolut mest brugervenlige."

"Ja, det var en stor faktor, at skanneren var pulverfri, fordi det netop gør den handy og brugervenlig", husker Yasser.

At TRIOS bygger på et åbent filsystem, som gør, at du frit kan vælge samarbejdspartnere, giver en vigtig frihed og fleksibilitet, som tandlægerne også ser som en fordel.

En overbevisende demodag
Inden Tandlægerne Holmevej købte TRIOS-skanneren, kom Plandents Carsten Rathlou ud på klinikken til en demonstrationsdag. Forinden havde tandlægerne samlet nogle patienter, som de kunne skanne for at få fornemmelsen af skannerens muligheder.

"Vi fik lov til at lege lidt og tage nogle aftryk. Det gjorde udslaget for mig", fortæller Torsten og tilføjer: "jeg må indrømme, at jeg var en anelse skeptisk til at starte med, men skepsissen forsvandt den dag. Jeg oplevede systemet som væsentligt mere brugervenligt, end jeg havde regnet med."

Digitale kroner til konkurrencedygtige priser
De digitale kroner kommer patienterne til gode økonomisk. Tandlægerne Holmevej har nemlig valgt at graduere deres kronepriser ud fra graden af udført kosmetik på kronen, lige som deres danske laboratorium gør det. Kvaliteten og den præcise tilpasning bliver der aldrig gået på kompromis med.

Torsten uddyber: "Jeg har aldrig lavet så velpassende kroner og fået så velpassende kroner fra mit laboratorium som med TRIOS. De passer på en helt anden måde, end vi har været vant til. Hvis forholdene er optimale, får man også et optimalt resultat."

Henrik er ligeledes tilfreds med både kvalitet og pris på de digitale kroner fra deres laboratorium. Han nævner, at han er glad for at kunne give sine patienter et dansk kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris.

Bruger stadig konventionelt aftryk indimellem
Tandlægerne fortæller, at deres digitale aftryksskanner er i brug mindst en gang dagligt og ofte flere gange. Skanneren har faktisk fået sin egen aftalebog, så den kan bookes samtidig med den tandlæge, som skal udføre behandlingen. På den måde undgår klinikken uheldige dobbeltbookinger.

Både Henrik, Yasser og Torsten er enige om, at digital aftrykstagning kan overtage meget af det konventionelle. Det er muligt at skanne subgingivalt digitalt, så længe man er omhyggelig med sine pochepakninger - at de er klare, rene og tørre.

"Vi har fundet ud af, at det ikke altid er nemmere at tage aftryk med en TRIOS skanner. Men man får nogle rigtige gode aftryk, som bare passer i munden bagefter. Resultatet bliver fantastisk", supplerer Henrik.

Nye anvendelsesområder
Tandlægerne ser adskillige nye anvendelsesområder for aftryksskanneren. Eksempelvis er bidrekonstruktioner og mindre tandretninger områder, de på sigt vil undersøge, om deres TRIOS kan understøtte. "Digitale aftryk og skanninger er jo fremtiden - det er der ingen tvivl om", slutter Torsten vores samtale.

Hvem skal du kontakte
Er du interesseret i at høre mere om digitale aftryk og CAD/CAM, så er du velkommen til at kontakte:

Plandent
Carsten Rathlou, tlf: 27 64 08 94 eller på mail carsten.rathlou@plandent.dk
​​​​​​​

Læs mere om 3Shape Trios her