En drøm blev til virkelighed

"Det er et stort skridt at kaste sig ud i drømmen om at blive "herre i eget hus", men efter 10 år som assistent, fandt jeg den helt rigtige klinik i Charlottenlund og tog springet,"  fortæller tandlæge Ann Carina Kresse. "Klinikken har ligget 50 år på adressen og trængte til en gennemgribende modernisering - noget som jeg aldrig have været involveret i før".

Jeg kontaktede Plandent, og efter et par møder var tegningerne klar til gennemgang. En byggeplan for hele processen blev udfærdiget, og efter accept af den samlede pakkeløsning, kunne renoveringen starte. Jeg skulle både have nyt digitalt journalsystem, units, digital røntgen, skabsindretning og forbrugsvarer, så det at få en samlet pakkeløsning fra en leverandør gav os en kæmpe tryghed. Plandent tog sig af det hele. Vi fik nøglerne til klinikken den 23. december 2011 og deadline for opstart var den 17. januar 2012 - så der var ikke meget tid til at få det hele på plads.

Håndværkere kom Plandent selv med, og byggestyring af hele processen var en del af det samarbejde, vi indgik. Det at have en fast kontaktperson, som tog sig af det hele, og en jeg kunne ringe til, når der var spørgsmål, var en rigtig positiv oplevelse. Deadline for klinikken blev overholdt til punkt og prikke.

Klinikken fremstår i dag som en super moderne klinik med den sidste nye teknologi inden for dentaludstyr. Planen er at få et tredje klinikrum op at køre - her blev der i byggeprojektet taget højde for installationer. Når den nye unit skal installeres, så er det blot at sætte den i gulvet.

At have det hele samlet et sted er vældigt praktisk, og jeg har været yderst tilfreds med Plandents håndtering af hele processen. Jeg kan varmt anbefale Plandent som samarbejdspartner.

Hvem skal du kontakte
Går du og har tanker om udvidelse, ombygning eller renovering af klinikken, så hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning omkring opgaven.

Plandent
Vest:
 Peter Jacobsen, tlf: 60 43 88 61 eller på mail peter.jacobsen@plandent.dk

Øst: Johnny Melohn, tlf: 43 66 44 36 eller på mail johnny.melohn@plandent.dk