Plandent Service - service og support af tandlægeudstyr og klinikudstyr

Plandent Din Servicepartner

Vi er der for dig !


Vil du sikre en stabil og problemfri drift af din klinik - så er vedligeholdelse af dit tandlægeudstyr helt afgørende! Høje oppetider på alt udstyret er målet, så klinikkens personale kan fokusere på patienter og behandling.

Du vil få minimeret antallet af driftstop, have mindre besvær og større effektivitet i klinikken. I tilfælde at et totalt stop på en af jeres tandlægeunits, garanterer vi at reparationen vil blive påbegyndt inden højest 4 timer.

Vi bestræber os på altid at sende den samme tekniker ud til jer. På den måde lærer tekniker og tandlægeklinik hinanden at kende. Det fremmer samarbejdet og sikrer en personlig og effektiv service.

Vi har en landsdækkende serviceorganisation, hvor teknikere står klar til at hjælpe klinikken. Vi servicerer alt fra traditionelt klinikudstyr til klinikkens IT udstyr - på klinikken eller på et af vore værksteder. Vi har værksteder i Vallensbæk og i Århus, hvor faguddannet personale gennemfører næsten alle reparationer.

Vi gør meget ud af at ajourføre og efteruddanne vores serviceteknikere, så de altid er opdaterede med den sidste nye viden. Specielt har vi inden for de seneste år brugt mange ressourcer på at uddanne teknikere i den digitale verden på klinikken.

Kontakt os med henblik på servicering af dit udstyr, så er du altid garanteret service og support på højt niveau.

Interesseret?
Er du interesseret eller vil du vide mere, så ring eller send en e-mail til vores serviceafdeling på tlf: 43 66 44 44 eller plandent@plandent.dk


Interesseret i Serviceaftale?

Serviceaftale til din tandlægeklinik


Læs om vore værksteder

Værksted til reparation af tandlægeudstyr og klinikudstyr

Digital support - direkte fjernsupport

Vi sidder klar ved telefonen og fjernsupporten

hver dag til at hjælpe dig! ​​​​​​​

Tlf: 43 66 44 44
digitalsupport@plandent.dk

Mandag-torsdag      kl. 7.30-16.00

Fredag                       kl. 7.30-15.30
​​​​​​​

Åbn teamviewer

Vil du vide mere?


Kontakt os via hovednummeret ​​​​​​
​​​​​​​og vælg udstyrsafdelingen


Tlf: 43 66 44 44

udstyr@plandent.dk