Røntgenudstyr og røntgenapparat til tandlæger

Røntgenbilleder er et af dine vigtigste diagnostiske værktøjer,
og derfor er det essentielt, at du vælger det rette røntgenudstyr til din tandlægeklinik.

Hvilke behandlinger benytter du røntgen til?

Skal du investere i et nyt intraoralt røntgenapparat, eller har du behov for ekstraoralt 2D røntgen – eller måske endda 3D røntgenapparat?

Det er essentielt, at du får en funktionel helhedsløsning, der understøtter dine diagnostiske behov. Hos os kan du vælge et røntgensystem, der går fra intraoralt røntgen op til 3D af hele det cranio maxillofaciale område.

Du er således dækket ind i, hvad enten du skal bruge intraorale bitewing-billeder i den almene tandbehandling eller et komplet 3D overblik til hjælp ved fx fjernelse af visdomstænder eller isætning af implantater.

Dine røntgenbilleder skal stå helt skarpt. Det kræver et røntgenapparat af god kvalitet, som er let at indstille, og et brugervenligt røntgensoftware, som giver dig mulighed for hurtigt at bearbejde røntgenbillederne efterfølgende.

Røntgen – vores ekspertise giver dig det rette værktøj

Vi rådgiver dig, når du skal købe røntgenudstyr, så du er sikker på, at du får den dentale røntgenløsning, som passer til dine behov på klinikken. Vores røntgeneksperter har mange års erfaring med røntgenapparater og ved, hvilke krav der stilles til lovgivning og indretning af røntgenrum, og hvordan dine ønsker skal opfyldes i forhold til diagnostiske behov.

Plandent tager ansvar for hele købsprocessen – også efter implementering af røntgenudstyret på klinikken. Vi står klar med after-sales rådgivning og hjælper gerne med uddannelse af klinikkens personale.


Røntgen – vores dedikerede support ser dine udfordringer

Fejler dit røntgenapparat? Hos os er der ikke langt til kvalificeret hjælp. Plandents røntgen supportafdeling sidder klar til at hjælpe dig over telefonen eller via fjernsupport.

Vi har også flere dygtige røntgenteknikere over hele landet, der dagligt besøger tandlæger og tandklinikker med behov for teknisk assistance til deres røntgesystem.

Røntgen – ekspertise & rådgivning

hvorfor skal du vælge Plandent som leverandør?

Vi rådgiver dig, når du skal købe røntgenudstyr, så du er sikker på, at du får den dentale røntgenløsning, som passer til dine behov på klinikken. Vores røntgeneksperter har mange års erfaring med dentalrøntgen og ved, hvilke krav der stilles til lovgivning og indretning af røntgenrum, og hvordan dine ønsker skal opfyldes i forhold til diagnostiske behov.

Plandent tager ansvar for hele købsprocessen – også efter implementering af røntgenudstyret på klinikken. Vi står klar med after-sales rådgivning og hjælper gerne med uddannelse af tandlægeklinikkens personale.

Dental røntgen fra Planmeca er i højeste kvalitet

Planmeca tilbyder banebrydende dentalrøntgen løsninger, med et omfattende produktprogram til alle dentale diagnostiske behov. Løsningerne er alle forankret i det unikke Planmeca Romexis software, som kan benyttes til detaljerede intraorale og ekstraorale undersøgelser både i 2D og 3D.

Planmecas produktinnovationer er baseret på 40 års tæt samarbejde med tandlæger, dette er med til at skabe trendsættende nye teknologier som gør en reel forskel i dit diagnostiske arbejde.

Alle apparater og software produceres i Finland med fuldt fokus på at sikre exceptionel kvalitet, samt et let og hurtigt arbejdsmiljø for din klinik.

KONTAKT – RØNTGEN SERVICE

Er det tid til serviceeftersyn? Eller har du problemer med billedskarpheden, eller driller billedbehandlingen?

Kontakt Service 43 66 44 44 for et eftersyn eller et teknikerbesøg.

Ønsker du at ingå en af vores serviceaftaler eller har du spørgsmål til din allerede eksisterende serviceaftale er du også velkommen til at ringe direkte til vores serviceledere, og du finder kontaktoplysningerne herunder.

KONTAKT – DENTALRØNTGEN INVESTERING

Hvilket røntgen har du behov for på din klinik?

Er du i tvivl om, hvilket røntgen du har behov for på din klinik, er du altid velkommen til at spørge Plandent til råds.

Ring 43 66 44 44 og tal med en af vores røntgeneksperter. Du kan også finde de personlige kontaktinformationer herunder.

Michael Pedersen

Serviceleder
28 44 78 26
michael.pedersen@plandent.dk

Kim Engelke

Regionschef udstyr og service, Vallensbæk
40 43 47 47
kim.engelke@plandent.dk

Peter Jacobsen

Chefkonsulent udstyr
60 43 88 61
peter.jacobsen@plandent.dk

Robert Hansen

Chef for udstyr, salg
53 63 14 81
robert.hansen@plandent.dk

Frits Gandrup

Chefkonsulent, udstyr
20 40 07 44
frits.gandrup@plandent.dk

Anders Bentsen

Produktchef småudstyr og udstyr
51 29 53 62
anders.bentsen@plandent.dk