Plandent IT:
Garanti for sikker IT på din tandklinikTandlægernes

foretrukne IT-partnerDin optimale
​​​​IT-løsning


Vi finder sammen
​​​​​​​den IT-løsning,
der passer bedst
​​​​​​​til din klinik.

Ring til os på
43 66 44 99

eller mail til
itsupport@plandent.dk

Tandklinikkens fordele med Plandent IT

Saml dine IT-løsninger ét sted

IT-TOTALLEVERANDØR TIL TANDKLINIKKER

Når du har os som din IT-partner, kan du slippe alle bekymringer om backup, servernedbrud og langsomme IT-programmer.

Vi tager det fulde ansvar for IT-driften på din tandklinik, og du ved altid, hvor du skal ringe hen, hvis du har udfordringer. Hos Plandent IT er der ingen diskussioner - kun handling.

Så kan du koncentrere dig om tandbehandlinger og dine patienter.

Klinikkens behov er vores kernekompetence

​​​​​​​FOKUS PÅ TANDKLINIKKERS SÆRLIGE IT-BEHOV

Søger du en IT-partner, som kender til tandklinikkers IT-behov og kender de IT-programmer, din praksis bruger i hverdagen?

Vi er eksperter i både journalsystemet DentalSuite og generelle IT-løsninger og kan derfor få IT'en på din klinik til at spille optimalt sammen.

Vi sikrer, din IT-drift på klinikken er effektiv og stabil, og vi kan rådgive dig, når det er tid til en IT-opgradering, fordi vi har det fulde overblik.

Vi er kun et opkald væk

PLANDENT IT SUPPORTEN


Vi sidder klar til hjælpe dig mandag til torsdag kl. 7:30-16:00 og
​​​​​​​fredag kl. 7:30-15:00.

Når du kontakter Plandent IT's supportteam, får du en supporter i

røret, som kender din IT-opsætning på klinikken, og som samtidig

kender DentalSuite i dybden. Du kan derfor regne med, at eventuelle

fejl bliver ​​hurtigt lokaliseret ​​​​​​og rettet.


Kontakt vores supportteam
43 66 44 99, via chatten
eller send en e-mail til
​​​​​​​
​​​​​​​itsupport@plandent.dkIT på tandklinikker: Værd at vide om IT-sikkerhed

Tandklinikker bliver i højere grad eksponeret for hackerangreb, fordi tandklinikker som mindre virksomheder ofte er mere sårbare i forhold til IT-sikkerhed. Det kan være katastrofalt at blive mål for et IT-angreb - både for din forretning og dine patienter. IT-sikkerheden på din tandklinik skal være i top, fordi I behandler personfølsomme data.

IT-sikkerhed på din tandklinik

Er din klinik sikret godt nok? Hvordan kan du undgå at miste data? Få professionel rådgivning og sparring i øjenhøjde, så du ikke skal ligge søvnløs om natten og spekulere på kedelige situationer som nedbrud og datalæk.

Det behøver ikke at være hverken dyrt eller kedeligt at få styr på IT-sikkerheden på din klinik. Kontakt Plandent for en gennemgang af, hvad der skal til for at få en helt sikker IT-platform.

LÆS MERE HERUNDER!

IT-løsninger til din tandklinik

Døjer du med langsom IT, eller er det lidt for ofte, at IT'en driller på klinikken? Lad os hjælpe med professionel rådgivning og skarpe IT-løsninger.

En digital og moderne tandklinik er typisk mere effektiv, og når I ikke skal koncentrere jer om IT-opsætning og opdateringer, kan I bruge jeres tid på patientrelaterede og vækstskabende opgaver i stedet.

LÆS MERE HERUNDER!

Plandent Secure Connect
- din sikre adgang
til Sundhedsdatanettet!
​​​​​​

Plandent IT: Bæredygtigt IT-partnerskab

Fujitsu, vores hardware samarbejdspartner, har som os fokus på bæredygtighed. Fujitsu har siden 2007 arbejdet for et grønnere miljø og bevarelse af vores planets ressourcer.

EKSEMPLER PÅ FUJITSUS GRØNNE TILTAG

► Energibesparende design og materialevalg bliver inkorporeret helt fra starten af produktudviklingen

► Implementering af grønne indkøb i hele forsyningskæden inklusiv forretningspartnere

► Miljøbeskyttelse har topledelsesprioritet med klare miljømål sat for alle forretningsområder

► Et komplet udvalg af miljøbevidste produkter samt brug af miljøvenlige teknologier og processer


LÆS MERE OM FUJITSU HER

Plandent IT kan hjælpe dig med IT-sikkerhed

IT-sikkerhed er et af de kritiske områder af klinikdriften, som tandklinikker er nødt til at forholde sig til. Tab af data kan være ensbetydende med, at din tandklinik må lukke i en kortere eller længere periode, og i værste tilfælde kan det betyde, at klinikken må dreje nøglen om!

Tandlægeklinikker bliver i højere grad eksponeret for hacker- og ransomwareangreb, hvilket kan få katastrofale konsekvenser. Netop mindre virksomheder oplever i disse år en større frekvens af angreb, fordi mindre virksomheder ofte er langt mere sårbare IT-mæssigt end større virksomheder, da der ikke bliver fokuseret på IT-sikkerhed og afsat de nødvendige ressourcer til det. Det er dog vigtigt at have in mente, at cyber- og IT-kriminelle ikke skeler til, om en virksomhed er lille eller stor, når de går i gang med at angribe. De går blot efter de letteste mål.

Det behøver hverken at være dyrt eller kedeligt at sikre din tandklinik – Plandent har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe tandklinikker med IT sikkerhed.

Kontakt os for en snak om, hvordan du bedst sikrer din klinik og dine patienters personfølsomme data.  

IT-løsninger til tandklinikker

Opsætning af IT-løsninger bliver nemt associeret med de udfordringer, der kan være, i stedet for de mange muligheder og tidsbesparelser, den rette IT-opsætning kan give. Især i mindre virksomheder, hvor både tid og ressourcer til IT er begrænsede, kan det være svært at vide, hvor man skal begynde.

Derfor tilbyder Plandent hjælp med at finde netop de IT-løsninger, som er nødvendige på en moderne klinik og passer præcist til din kliniks behov.

Vores erfaring er, at de klinikker, som implementerer nye IT-løsninger i deres drift, typisk bliver mere effektive og lønsomme samt oplever større vækst. I et land som Danmark med høje lønomkostninger er det særligt vigtigt at udnytte de digitale værktøjer, som er tilgængelige. På den måde sikrer du, at klinikkens ansatte kan bruge deres tid på at skabe værdi for virksomheden fremfor administrative opgaver.

Plandent leverer alle former for IT-løsninger til både den store og mindre klinik. Vi tilbyder bl.a. mail løsninger til den daglige kommunikation, backup løsninger til at sikre jeres data og diverse IT-udstyr til den daglige drift. Fordi vi er eksperter i DentalSuite – elektronisk journalføring og tandklinikker, kan vi sørge for, at jeres forskellige IT løsninger spiller godt sammen. Vi finder i samarbejde med jer den mest optimale IT-løsning til jeres behov på klinikken.

Kontakt os for en uforpligtigende snak om, hvad vi kan tilbyde jer.