Driftsikkerheden er altafgørende

Længe gik tandlæge Morten Meyer og kollegerne og var frustrerede over, at deres gamle journalsystem var for langsomt. De fik skiftet hardware, men lige meget hjalp det på hastigheden.


"Det elektroniske journalsystem er vores værktøj i dagligdagen, og driftsikkerheden er altafgørende. Det skal bare virke", forklarer Morten.

DentalSuite blev anbefalet af kolleger
Fra tandlægekolleger havde Morten hørt, at DentalSuite var stabilt i drift, og dét var det største ønske, klinikken havde til et nyt system. Derfor valgte de at skifte til DentalSuite.

Topmotiveret for journalskift
Morten og teamet var ikke så nervøse for skiftet. De gik til det med et åbent sind, topmotiverede og med indstillingen, at det ville kræve en smule arbejde i starten.

"Det krævede også lidt arbejde, men ikke mere, end at det var overkommeligt", fortæller Morten. "At skifte system er lidt ligesom at omstille til et andet sprog. Der gik kun nogle få dage, så var vi klar til at køre med DentalSuite".

Selve opstarten foregik med undervisning af Tove Hansen fra DentalSuite, og Tove sørgede samtidig for at tilpasse DentalSuite til klinikkens behov. Et par måneder efter fik klinikken et opfølgningsmøde, hvor spørgsmål blev besvaret, og systemet blev yderligere trimmet og tilpasset.

Fjernbackup giver ekstra tryghed
Med DentalSuite valgte Morten at indgå en fjernbackup-aftale. Det var vigtigt, at det var en sikker og let løsning, der gav sikkerhed i tilfælde af brand, nedbrud, tyveri eller andet. "Det er rart, at vi får daglige e-mails om, at backup'en er accepteret, så vi ved, at vores data er i trygge hænder", udtaler Morten.

DentalSuite giver den driftsikkerhed, der er behov for
Klinikken har nu arbejdet med DentalSuite i fire år og er meget glade for journalsystemet. Det levede op til personalets forventninger. "Det er meget stabilt. Vi har endnu ikke oplevet, at det er gået ned. Vi er meget glade for den driftsikkerhed, vi har fået med DentalSuite", fortæller Morten.

Fordelene er mange med DentalSuite
Foruden driftsikkerheden er teamet på Meyers klinik meget tilfredse med de gode genveje i DentalSuite. Især genvejene til kontorfunktionerne kombineret med søgefunktionen i bogføringsdelen har været et sikkert hit blandt kontorpersonalet. Der er væsentligt færre tastetryk ved udskrivning af regninger og indkald af patienter. Derudover er rykkerudskrivningen betydelig lettere med DentalSuite.


Hvem skal du kontakte
Er du interesseret i at høre mere om DentalSuite, er du velkommen til at kontakte DentalSuite på tlf: 43 66 44 88 eller på mail dsp@plandent.dk