DentalSuite X-Ray

Nemt og overskueligt
Med DentalSuite X-Ray behøver I ikke andre programmer end DentalSuite på klinikken. Alt ligger i den samme brugerflade og billedet tages direkte fra journalen og lægges ind i DentalSuite mediecenter - uanset om der er tale om panorama, intraorale billeder med fosforplader, sensorer eller intraorale kamera billeder.

Billedet kan åbnes og redigeres direkte i DentalSuite mediecenteret. Klinikken behøver ikke bruge tid på at sætte sig ind i nye eller andre programmer. Der er løbende opdatering og god support. Med tilkøb af fjernbackup service får du også høj sikkerhed. Med DentalSuite får du altså den klassiske alt-i-en løsning.

Ingen kompromiser
Med DentalSuite X-Ray er vi ikke gået på kompromis med de funktioner, der skal være i et godt røntgen-software. Af funktioner kan nævnes; lup, rodmål, lys/kontrast/gamma, justerbart skarphedsfilter m.m. Hvis du i dag har et røntgenprogram, flytter vi billederne direkte over i DentalSuite, afinstallerer røntgensoftwaren og den fortsatte drift kører herefter direkte fra DentalSuite.

Gælder også ældre systemer
Overvejer du at udskifte et ældre fosforpladesystem til det nyeste på markedet: VistaScan Mini Plus eller VistaScan Perio Plus, flytter vi alle billederne over i DentalSuite og afinstallerer det gamle system. Så kan klinikken arbejde videre med digital røntgen direkte fra journalen. Alle de gamle billeder vil være i mediecentret sammen med de nye.

OBS: Vi konverterer som standard fra Romexis, Dimaxis, DentalEye, Digora, VixWin, Schick m.fl.

Sådan gør du!

  1. Ring til supporten på 43 66 44 88 eller send en e-mail til dsp@plandent.dk  
  2. En tekniker kommer ud og installerer, underviser og udfører et sundhedstjek af jeres server
  3. Efter cirka 1 uge ringer teknikeren og følger op på jeres oplevelse med DentalSuite X-Ray  
  4. Er I tilfredse, konverterer vi alle jeres billeder over i DentalSuite X-Ray, og I fortsætter med at arbejde i DentalSuite
  5. Er I mod forventning ikke tilfredse, afinstallerer vi DentalSuite X-Ray, og I fortsætter med at arbejde i jeres eksisterende røntgensoftware.

Interesseret?
​​​​​​​
Er du interesseret eller vil du vide mere, så ring eller skriv til os:

Support
E-mail: dssupport@plandent.dk
Telefon: 43 66 44 44


Download produktblad her: