Spastemning på klinikken

Du bliver mødt med afslappende loungemusik og en behagelig wellness- og spastemning, når du træder ind i tandlæge Søren Schiffs klinik i Smedegade i Slagelse. Venteværelset er adskilt fra receptionen med et stort akvarium, og Søren har fået bygget en lille kaffebar, hvor du via en touchskærm på disken kan vælge, om du vil have macchiato, americano eller noget helt tredje. Du glemmer faktisk helt, at du er på en tandlægeklinik, og det er hele pointen.

Søren Schiff vil gerne give sine patienter en anderledes positiv oplevelse af at gå til tandlægen. Han har sammen med sit ledelsesteam vendt og drejet konceptets detaljer længe inden klinikkens opstart, hvilket man tydeligt mærker på resultatet.

Sørens klinik er nyistandsat fra ende til anden, og ombygningen er sket i tæt samarbejdemellem Fiskers og en lokal tømrermester. Klinikken rummer hele ni behandlingsrum, men på grund af udformningen føles den ikke for stor. Stilen er rolig med sandfarvede vægge, flotte hvide Climo-skabe og interiørdetaljer i mørkt træ og organiske former. De spiller godt sammen med patientstolene på de ni spritnye Planmeca Compact i Touch units, som er betrukket med skai i en varm mørkebrun farve.

Ergonomi og design er en vigtig faktor
Søren fortæller, at han valgte Planmeca units af to årsager – ergonomi og design: ”Jeg følte, at jeg arbejdede så godt på den stol, at jeg blev nødt til at føre det videre, og så er jeg vild med unittens slanke design. Planmeca unitten har en lethed, du ikke får hos andre units”.

Da Søren overtog klinikken for halvandet år siden, hørte der nogle udslidte units med af et andet mærke, og Søren forklarer, at det er dejligt nu at kunne arbejde med noget nyt lækkert udstyr, der ikke bryder ned konstant. ”Det er som at komme hjem, når jeg sætter mig ved min Planmeca unit”, griner han.

Søren har valgt at få monteret Planmeca ProXrøntgen på alle klinikkens units, selvom de gamle røntgenapparater egentlig fungerede fint. Nu er han imidlertid helt sikker på, at røntgenkvaliteten er i top, og samtidig er røntgenapparatets design i tråd med unittens.

Sterilrum med lækker detalje
Grundet klinikkens størrelse er der indrettet to sterilisationsrum, et i hver ende af klinikken. Det gør, at patienterne undgår at møde personale, der bærer på bakker med beskidte instrumenter. Søren har indrettet det ene sterilisationsrum med velkendt kvalitetsudstyr fra Melag og Dac og har fået installeret automatiske glasskydedøre, som sikrer håndfri betjening, når du skal ind. En detalje, alle på klinikken glæder sig over dagligt.

Faglig rådgivning er et spørgsmål om samarbejde
Bo Blok fra Fiskers har hjulpet med det dentaltekniske og har været Sørens faglige rådgiver i processen, og Søren er fuldt ud tilfreds med samarbejdet: ”Det er faktisk gået rigtig godt. Fiskers og Plandent har givet os en fantastisk behandling, og vi har virkelig følt os i gode hænder”, konkluderer Søren.


Læs mere om vores klinikindretning her. Vi indretter hel klinik med tandlægeklinik, reception og venteværelese