En topmoderne og effektiv klinik på alle områder

De tre tandlæger Isabelle Klit Madsen, Lisbet Saugbjerg og Nadine Harff har slået sig sammen i en stor klinik i Rørfabrikken i Horsens.

Klinikken har været længe undervejs. Allerede tilbage i 2012 spirede tanken om at slå sig sammen, men det blev sværere end forventet at finde de helt rette lokaler. Heldigvis fandt de nogle flotte lokaler i Rørfabrikken. Tandklinikken rummer hele 600 kvadratmeter med seks ens klinikrum, en steril, et røntgenrum og et indbydende receptionslokale.

Klinikrummene er ens og kan bruges af alle
”Vi ville gerne have en klinik, hvor man kunne gå fra behandlerrum til behandlerrum uden problemer, og på den baggrund valgte vi at købe helt nye units”, forklarer Nadine. Denne løsning har skabt stor effektivitet i hverdagen og giver et rigtig godt samarbejde kollegerne imellem, da alle behandlere og assistenter har mulighed for at arbejde sammen.

En bonus er også et forbedret arbejdsflow, når der er ind imellem er ledige klinikker på grund af fridage, fordi behandlerne hurtigt kan foretage klinikskift mellem patienterne og ikke behøver at vente på, at klinikrummet bliver gjort rent.

Programmerbare Planmeca Compact i Touch
De seks ens Planmeca units er også en stor fordel for det effektive arbejdsflow. Hver behandler har deres profil programmeret ind på unitten og kan derfor på ingen tid få sine ønskede indstillinger frem blot ved et tryk på displayet.

Isabelle er venstrehåndet, og det krævede, at alle units hurtigt og enkelt kunne omstilles til at køre venstrebetjent. ”Vi har haft andre units, som kunne betjenes fra begge sider, men de virkede ikke så stabile som denne her”, pointerer Nadine og fortæller samtidig, at valget faldt på Planmeca Compact i Touch, efter at de havde været rundt og kigge i diverse showroom, fordi netop den model bedst opfyldte deres behov.

”Og unitten opfylder heldigvis også patienternes behov – det er faktisk hver dag, at man hører folk sige, at de nærmest kunne sove i den, og så tænker vi jo ”Yes!”, for det betyder, at vi også har valgt noget godt for dem.”

Rådgivning på den jyske facon!
Både i rådgivningsfasen og under hele byggeforløbet har det været Plandents Peter Jacobsen, der har været klinikkens kontakt, og det har alle tre tandlæger været yderst tilfredse med. De har især været glade for, at Peter har gjort meget for at spørge ind til deres behov i stedet for at sælge dem en samlet løsning: ”Vi gik rigtig godt i spænd med Peter. Han har en stille og rolig tilgang til det – nok den lidt jyske facon – og han fik samtidig trukket i de tråde, han kunne trække i.”

Klinikken fungerer bare
Klinikken var tidligere en lægepraksis, men alligevel kunne kun venteværelset fra den gamle indretning bruges. Climo udarbejdede derfor tegninger til en helt ny indretning komplet med skabsløsninger til hele klinikken – også sterilisationen. Eneste undtagelse var den bølgende receptionsskranke, der er specialdesignet.

Peters ekspertise og ejernes eget store engagement har gjort, at de i dag er fuldt ud tilfredse med klinikken. En essentiel faktor i successen er, at de fik rådgivning af kompetente folk med erfaring fra dentalbranchen, så der ikke er kommet nogle ubehagelige overraskelser. Som de samstemmigt siger:  ”Vi har fået det, lige som vi ville have det uden at skulle gå på kompromis med noget. Klinikken fungerer bare!”

Hvem skal du kontakte
Går du og har tanker om udvidelse, ombygning eller renovering af klinikken, så hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning omkring opgaven.

Plandent
Vest
: Peter Jacobsen, tlf: 60 43 88 61 eller på mail peter.jacobsen@plandent.dk
​​​​​​​

Øst: Johnny Melohn, tlf: 43 66 44 36 eller på mail johnny.melohn@plandent.dk