Leas din nye unit

Planmeca unit - din ideelle arbejdspartner

Når du tegner en 5-årig leasingaftale, får du en enestående unit - for vi designer den sammen!

Din tandlægestol er omdrejningspunktet for alle dine behandlinger, og derfor er det vigtigt, at du får den model, der understøtter dit arbejde bedst muligt.

Få en Planmeca unit til fast månedlig ydelse, så du kender dine udgifter.​​​​​​​Læs mere her på siden eller kontakt os
​​​​​​​på tlf. 43 66 44 44 eller udstyr@plandent.dk

Plandent leasingaftale: 4 GODE GRUNDE


1.  Du kender din udgift

2.  Ingen forudbetaling så du belaster ikke din likviditet eller kassekredit

3.  Du øger din kliniks produktivitet til en attraktiv pris

4.  Du fordeler investeringerne over en længere periode


Planmeca Compact i5: Effektiv infektionskontrol og god ergonomi

Planmecas Compact i5 byder på intelligente løsninger, der skaber et funktionelt og effektivt arbejdsmiljø. Ergonomisk design og gennemtænkte hygiejneløsninger øger din arbejdsglæde og giver patienterne en behagelig klinikoplevelse.

Vi har designet en lækker og funktionel Compact i5 - se selv!*


Pris kun 4.975,- pr. måned

*Priseksempel på Compact i5 unit inkl.  Solana operationslampe, Comfy polster, vådt sug, WEK vandrensningsanlæg, Flexi sugeslangeholder og automatisk sugerens system. Instrumenter: sprøjte, motor, turbinetilslutning og LM ProPower ultralydstandrenser. PlanID er Ikke inkluderet i ovenstående priseksempel. Kan tilkøbes.

Det siger kunderne

Grunden til at vi valgte Planmeca units var, at de opfyldte vores behov bedst i forhold til æstetik, design, funktionalitet og driftssikkerhed.

Fordelene er blandt andet, at de er behagelige at arbejde ved som tandlæge, og patienterne ligger godt i dem, så de slapper mere af. Sidst men ikke mindst sætter vi også pris på brugerindstillingerne,
som gør, at vi ved at logge på får vores egne private brugerindstillinger. Dét synes vi er smart!


- Tandlæge Mathias Rud Jacobsen, Valby Tandklinik

Jeg har 2 Planmeca units – den ene er mere end 15 år og den anden er 1 år gammel, og det er en daglig fornøjelse at arbejde ved dem. Unitterne har et lækkert design, en eminent komfort, god hygiejne og en høj driftsikkerhed, alt det der kendetegner en Planmeca unit.

Helt konkret er der god plads til benene, så jeg har stor bevægelsesfrihed. De to units er også nemme at holde rene, for alle løsdele kan pilles af og autoklaveres. Plandents teknikere har 100% styr på unitten, og vi stoler 100% på dem. De er altid til at få fat i, og der er altid hjælp at hente.​​​​​​​


​​​​​​​- Tandlæge og klinikejer Charlotte Trolle


Der er en Planmeca unit til ethvert behov
​​​​​​​- og den kan konfigureres præcist til dig!
​​​​​​​
​​​​​​​Se flere modeller
her

En Planmeca unit byder på intelligente løsninger, der skaber et funktionelt og effektivt arbejdsmiljø. Ergonomisk design og gennemtænkte hygiejneløsninger øger din arbejdsglæde og giver patienterne en behagelig klinikoplevelse.


​​​​​​​Design din egen unit
​​​​​​​- vi står klar til at hjælpe!

Frits Gandrup
20 40 07 44
Jylland & Fyn

Peter Jacobsen
60 43 88 61
Jylland & Fyn

Robert Hansen
53 63 14 81
Sjælland & Øerne

Kim Engelke
40 43 47 47
​​​​​​​Sjælland & Øerne

Plandent hjælper hele vejen rundt

Hvad enten du skal i gang med et større indretningsprojekt, eller har behov for hjælp til at sammensætte din nye unit, kommer vi gerne ud til dig.

Det er essentielt for din klinikdrift, at du har udstyr, der kører stabilt og er sikkert i drift. Plandent leverer ikke kun kvalitetsunits fra Planmeca. Vi har også en dybt dedikeret serviceafdeling, der står for montering og servicering af udstyret. Både unittens kvalitet og en professionel servicering er med til at sikre dig høje oppetider og effektiv klinikdrift.

Besøg også vores showroom og oplev selv fordelene ved Planmeca units!


Kontakt os på tlf. 43 66 44 44 eller udstyr@plandent.dk