Lækker klinik i personalestuen

En udvidelse var nødvendig
Da Bramsnæs, Lejre og Hvalsø kommuner blev slået sammen, fik den eneste kommunale tandklinik i Kirke Hyllinge med ét en stor patienttilgang, der gjorde en udvidelse nødvendig. Plandent vandt udbuddet, som omfattede både unit, indretning og belysning.

I forbindelse med udbuddet var tandlæge Mette Oxfeldt på Scandefa for at se på udvalget af units. "Jeg kiggede blandt andet på den Planmeca unit, vi nu har fået, og det var heldigvis den, jeg bedst kunne lide. Den var ikke så stor og klodset som nogle af de andre", forklarer Mette.

Ombygningen blev klaret på en måneds tid. Da der ikke havde været klinik i lokalet tidligere, krævede det både ny rør- og strømføring. Plandents Johnny Melohn og Climos Marie Frier deltog på de fælles byggemøder, hvor der blev koordineret med de lokale håndværkere.

Supertilfredse med unitten
Både klinikassistent Linda Olsson og Mette Oxfeldt er rigtig glade for deres nye Planmeca Compact i Touch unit, som er let at betjene. De er med egne ord "super tilfredse". Touchpanelet lærte de hurtigt at kende, og det er en stor hjælp, at du for eksempel kan se fejlmeddelelser på skærmen - som den dag, hvor der ikke var blevet tændt for kompressoren, og unitten alarmerede om det.

Ifølge Linda har de nu færre instrumentskift under behandlingen, end de har været vant til, hvilket giver en øget effektivitet. Og hos patienterne er unitten et hit. "Alle kommenterer jo, at de ligger fantastisk i vores stol - både store som små", fortæller Mette og fortsætter: "Og vi tror, at det giver en eller anden tryghed, at man ikke ligger på sådan et bræt!"

Bedre arbejdsmiljø på den nye klinik
Mette og Linda føler, at den nye klinik giver et bedre arbejdsmiljø. Indretningen er gennemtænkt, så de har færre drej og vridninger i deres hverdag, hvilket skåner skuldre og ryg. Samtidig er de enige om, at den valgte DTec lampe er super. "Lyset er fantastisk. Når jeg kommer ind på en af de andre klinikker, kan jeg nærmest ikke se noget", fortæller Mette.

Næste klinik må gerne være præcis lige sådan
Mette og Linda er meget tilfredse med det endelige resultat af ombygningen, og de værner om det rene udtryk, som den enkelt indrettede klinik udstråler. "Hvis vi skal have lavet en ekstra klinik, håber vi, at det bliver en kopi af denne her klinik, for den fungerer bare", slutter Mette.

Hvem skal du kontakte
Går du og har tanker om udvidelse, ombygning eller renovering af klinikken, så hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning omkring opgaven.

Plandent
Vest:
Peter Jacobsen, tlf: 60 43 88 61 eller på mail peter.jacobsen@plandent.dk

Øst: Johnny Melohn, tlf: 43 66 44 36 eller på mail johnny.melohn@plandent.dk