Aftryk med TRIOS er uden sammenligning mere præcise...

I Slotsgade 21 i Odense sidder tre tandlæger med et stort smil på læben... I april 2013 fik de leveret en TRIOS skanner, og der er fuld tilfredshed over hele linjen: Færre fejlkilder, højere præcision og rigtig god tilpasning.


3SHAPE - nærværende og progressiv dansk virksomhed
Tandlægerne fik præsenteret TRIOS skanneren fra 3SHAPE på Plandents Event, og ud over kvaliteten var de især begejstrede over, at systemet var åbent. De kunne altså fortsætte samarbejdet med deres forskellige laboratorier i både Danmark og udlandet, og samtidig var der helt åbent for nye samarbejdspartnere i fremtiden.

"3SHAPE er dansk, og det er noget, vi virkelig sætter pris på. De virker utrolig progressive, men samtidig meget nærværende over for deres brugere. Vi blev eksempelvis ringet op kort tid efter opstart og spurgt omkring vores oplevelser og erfaringer. Det er da utrolig god service", udtaler Jørgen Darling Jensen.

Uddannelse er vigtig
Tandlægerne var blevet bedt om at sætte en dag af til opstart med TRIOS. Der var sat patienter til, og laboratorierne sad klar til at modtage skanningerne. Carsten Rathlou fra Plandent underviste, og dagen forløb helt efter planen. Herefter gik tandlægerne i gang med skanninger på egen hånd.

"Det er helt essentielt, at man husker, at det kræver tid at blive god med ny teknologi. I starten sørgede vi for at sætte ekstra tid af til skanningerne, så vi ikke blev stressede. Vi er gode til at udveksle erfaringer og spørge hinanden, så vi er kommet rigtig godt i gang og får nogle imponerende resultater", siger Jørgen Darling Jensen.

Imponerende resultater med TRIOS
Når man spørger til tandlægernes erfaring med TRIOS, er der fuld enighed om, at præcisionen er flot - både kanttilslutningen og kontakten til nabotænderne er imponerende. Men også det, at man kan holde pauser i løbet af skanningen har sine fordele, især i forbindelse med meget nervøse patienter eller personer med kraftige reflekser, hvor et konventionelt aftryk ville have været umuligt. Og så er det ikke længere nødvendigt at blokere underskæringer i forbindelse med kraftige underskæringer/parodontosetænder.

Stor entusiasme fra personalet
Personalet på klinikken synes, at det er sjovt med noget nyt på klinikken. De betjener skærmen på TRIOS skanneren og er dermed blevet mere involverede i proceduren. Det er noget, der klart kan mærkes på motivationen.

Samtidig er de glade for at slippe for turene på posthuset, blanding af aftryksmaterialer og ikke mindst rengøring af aftryksskeerne.


Hvem skal du kontakte
Er du interesseret i at høre mere om digitale aftryk og CAD/CAM, så er du velkommen til at kontakte:

Plandent
Carsten Rathlou på 27 64 08 94 eller på mail carsten.rathlou@plandent.dk
​​​​​​​