Indretning af reception hos Tandlægerne i Ørestaden

Ny tandklinik i Ørestaden

– en drøm bliver til virkelighed

”Du skal have modet og tro på dig selv”. Svaret fra tandlæge Rasha Hadi kommer hurtigt, da hun bliver spurgt om råd til andre, der overvejer at bygge ny tandklinik. Efter at have arbejdet i en kæde drømte hun om at skabe sig egen klinik, hvor hun selv kunne sætte retningen. Da de perfekte lokaler i Ørestaden blev ledige, tog hun springet.


Jeg har aldrig indrettet en tandklinik før og kendte intet til kravene. Derfor var det vigtigt for mig at have en samarbejdspartner at støtte mig op ad. Plandent troede på mit projekt og havde stor erfaring med at bygge tandklinikker – derfor faldt valget på dem.


Facaden hos Tandlægerne i Ørestaden

Velkommen til Tandlægerne i Ørestaden.


Klinikejer Rasha Hadi.

Styr på klinikindretningen

Plandents konsulent, Robert Hansen, blev inviteret til at se lokalerne og vurdere, om de kunne opfylde kravene og Rashas klinikdrømme. Hendes ambitioner for klinikindretningen var høje, og hun havde brug for at få bekræftet, at de også var realistiske.


Jeg var i tvivl, om der var plads nok til alt det, jeg gerne ville. Men Robert hjalp mig med at se mulighederne og få plantegningen på plads. Det var tydeligt, at Plandent havde prøvet det før – de havde styr på alt fra installationer og arbejdsmiljø til fremtidssikring af min klinik.Planmeca unit som del af klinikindretning

Planmeca-units med lang levetid i alle klinikrum.

Byggeri uden bekymringer

Med et smil fortæller Rasha, at hun frygtede at skulle holde styr på håndværkerne og tjekke alting efter. Den rolle overlod hun dog hurtigt til Plandent, som kunne pege på et dygtigt og erfarent håndværkerteam, som var vant til at bygge tandklinikker.


Både tidsplan og budget blev overholdt, og jeg kunne nøjes med at godkende undervejs. Jeg har ikke skulle følge op på noget, og alle aftaler har været overholdt. Jeg har nydt processen og haft troen på projektet hele vejen.Indbydende indretning af reception

Flot og indbydende reception.


Kvalitet i alle løsninger

For Rasha var det vigtigt, at den nye klinik kom til at afspejle den kvalitet, som hun også vægter højt i sit arbejde med patienterne. Derfor prioriterede hun langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet i klinikindretningen, både i valg af udstyr, inventar og journalsystem.


Plandent var lige så fokuserede på kvalitet som jeg selv. De hjalp mig med at finde de bedste løsninger og samtidig holde fokus på prisen. Jeg valgte fx brugte units, som fik nyt polster og røntgen, så de kan holde i mange år endnu.

Planmeca tandlægeunit i klinikrum

Planmeca-unit med høj patientkomfort.


Planmeca røntgen hos tandklinik

Avanceret Planmeca-røntgen på få m2.

Melaq autoklave i Sterilen hos Tandlægerne i Ørestaden

Velfungerende Steril med Melag autoklave og PlanOrder.


Behandling i gang efter projekt klinikindretning

Behandlingsoplevelsen har høj prioritet.

Plandent troede på mit projekt

Rasha ser tilbage på processen med stor tilfredshed. Drømmen om egen tandklinik er blevet realiseret efter planen og uden at skulle gå på kompromis. Rasha er ikke i tvivl om, at det er vigtigt at søge viden og råd fra start, og hun anbefaler Plandent til andre med samme drøm.


Jeg har allerede anbefalet Plandent til andre. De har været seriøse og dygtige og haft en virkelig positiv energi. Jeg har mødt smil hele vejen og løsninger frem for begrænsninger. Det er et stort skridt at åbne egen klinik, og derfor er det vigtigt at få at vide, at det kan lade sig gøre.


Klinikken bruger NEXTA som journalsystem

Klinikken har valgt NEXTA som journalsystem.


Drømmer du også om ny klinik?

Tag vores specialister med på råd fra starten – book et uforpligtende sparrringsmøde og få vores anbefalinger til, hvad du bør overveje, når skal indrette din drømmeklinik.


Lumlyx loftbelysning sikrer optimalt behandlingslys

Optimalt behandlingslys med Lumlyx.