Livet som tandlæge er lettere med DentalSuite

Tandlæge Maj-Britt Liliendahl på Højbro Plads i København er en af de klinikker, som oplever glæden ved at arbejde med DentalSuite X-Ray.


Klinikken gik over til DentalSuite for knap 5 år siden. Maj-Britt har arbejdet med andre journalsystemer på tidligere arbejdspladser, men synes ikke, at de andre journalsystemer har kunnet måle sig med DentalSuite.

”DentalSuite er mere enkelt opbygget, og det er overskueligt og nemt at gå til. Og så sætter vi pris på den kontrol, vi kan køre via producerede lister”, fortæller Eva, og Maj-Britt supplerer: ”Især listen ”ej faktureret” giver os en sikkerhed, for Eva fanger mig indimellem i at have glemt at fakturere en patient, når det går lidt for stærkt. Her er listerne uundværlige.”

DentalSuite X-Ray kan vi ikke undvære
I december 2014 fik klinikken VistaScan Mini fra Dürr og DentalSuite X-Ray røntgensoftwaren installeret på klinikken. ”Det er bare en genial lille maskine, der leverer suveræne billeder i lækker kvalitet”, pointerer Maj-Britt. ”Også sammenlignet med de billeder, vi modtager fra andre klinikker.” Adspurgt om, hvorfor valget faldt på DentalSuite X-Ray, forklarer Maj-Britt: ”Det skulle bare virke, og det havde jeg hørt fra mine kolleger, at X-Ray gør. Jeg talte med kolleger i SOP (Selskabet for Odontologisk Praktik), hvor rigtig mange medlemmer har DentalSuite og en del af dem også X-Ray. Det fungerer bare. Og hvis noget er integreret, og jeg samtidig kun hører godt om det, så er det dét, jeg skal have. Det skal virke –hver gang!”

Eva og Maj-Britt er enige om, at det gør tingene nemmere, at softwaren er integreret i DentalSuite, og at det hele er samlet ét sted. De redskaber, der anvendes til billedbehandling, findes også i DentalSuite X-Ray: zoom, kontrast, lys, spejlvending af billede, konstanstest m.m. ”Vi har det, vi skal bruge af redskaber, og det fungerer upåklageligt”, konkluderer Maj-Britt og Eva.

Hvem skal du kontakte
Er du interesseret i at høre mere om DentalSuite, er du velkommen til at kontakte DentalSuite på telefon tlf: 43 66 44 88 eller på mail dsp@plandent.dk