Derfor anbefaler teknikeren TRIOS

Sune Schmidt fra Schmidt Dentalkeramik besluttede sig tidligt for at være med helt forrest, når det kom til digitalisering af processerne på laboratoriet. Stort set alle systemer og software blev testet, og TRIOS blev bedømt som det allerbedste. Sune anbefaler nu sine klinikker at investere i TRIOS, da resultaterne bare bliver bedre.

Dialog giver bedre resultater
Sune vurderer, at den digitale skanning gør tandlægen mere selvkritisk, idet det store skanningsbillede gør det meget lettere at vurdere præparationens dimensioner, præparationsgrænser, pladsforhold m.m. Er der tvivl om detaljer, er det let for tandlæge og tekniker at kigge på skanningen sammen og finde en løsning. En del tandlæger beder sågar Sune om at vurdere skanningen, mens patienten endnu er i stolen, så en eventuel omskanning kan klares med det samme.

Præcisionen bliver bare bedre
Når de konventionelle aftryk aflives, er det slut med diskussioner om, hvorvidt et aftryk er i orden. Ved konventionel aftrykstagning ender teknikeren ofte med at radere på modeller, og det giver i sagens natur risiko for unøjagtigheder. Med den digitale skanning bliver de færdige restaureringer væsentligt mere nøjagtige. Det sparer naturligvis tandlægen for tilpasninger, og resultatet bliver bare bedre.

Workflow er alfa og omega
Et er, at Sune vurderer TRIOS skanneren til at være den mest præcise på markedet. Noget andet er, at 3SHAPE har udviklet et workflow, der fungerer perfekt for både tandlæge og laboratoriet. Når leverandøren af både hard- og software er den samme for begge professioner, går det meget lettere. Det er, når der er flere leverandører, at man kan ryge ind i uoverensstemmelser om placering af ansvaret.

Digitale kroner ER billigere
For at imødekomme den stigende interesse for kroner fremstillet i Asien, har Sune valgt at tilbyde express kroner, der leveres inden for 48-72 timer. Prisen er 800,-, og restaureringen fremstilles pt. udelukkende i samarbejde med TRIOS og som single unit e.Max krone - helt uden fremstilling af model. Med den løsning kan tandlægen tilbyde en billigere og mere attraktiv løsning for sine patienter, og flere har råd til at få kronet de tænder, der trænger. Samtidig er tandlægen fri for at arbejde med flere laboratorier for forskellige restaureringer.

Hvem skal du kontakte
Er du interesseret i at høre mere om digitale aftryk og CAD/CAM, så kontakt:

Plandent
Carsten Rathlou, tlf: 27 64 08 94 eller på mail carsten.rathlou@plandent.dk


Se oversigten: CAD/CAM-skanner til tandlæge

Se siden om 3Shape TRIOS
​​​​​​​